מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברק לשיערדליה13/08/2009
השיער שלי מטבעו מתולתל וארוך [עד אחרי החזה כמעט] אך אני משתמשת במחליק שיער פעם בשבוע על המעלה כמעט הכי חלשה (יש במחליק שיער שאני משתמשת אגב הוא 100% קרמי, 10 רמות ואני משתמשת ברמה השניה) בקיצור אין לי ברק בשיער שזה משהו שמאוד מציק לי במיוחד כשאני רואה המון אנשים ברחוב עם פן וברק נפלא בשיער, הייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות על מנת שכאשר אני משתמשת במחליק והשיער חלק, יהיו בו גם ברק.
תודה רבה =] בבקשה תשובה מהירה זה דחוףף.. עוד מעט מתחילה שנת הלימודים והייתי רוצה להראות זוהרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברק לשיער
אילנית15/08/2009היי תיקני במיספרות בלבד את השמן המרוקאי המקורי מדבקה כחולה וכל בוקר שימי כמות קטנה וגם אחרי חפיפה והשיער שלך יהיה מלא ברק וחלק מאוד לכי תנסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית כנסי בבקשה
דליה15/08/2009אני משתמשת בשמן מרוקאי של מישל מרסייה קוראים לו "שמן ארגן מרוקאי" יש לו מן מדבקה צהובה כזו ואני שמה אותו כל פעם לפני שאני משתמשת במחליק על שיער רטוב..
ואין לי ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה כנסי עכשיו
אילנית15/08/2009גליה היי מותק מישל מרסיה מחזיק שמן שהרכיב לבד וקרא לו שמן ארגן השמן מרוקאי המקורי הוא בקבוק חום אם מדבקה כחולה וכתוב עליו מקורי יש הרבה חיקויים באיזה אזור את גרה אני יגיד לך באיזה מספרות תמצאי את פשוט לא תאמיני איזה ברק ושיער משי יהיה לך לא תצתרכי מחליק ועוד משהו יש לחברת שמן מרוקאי אתר שנקרא מרוקנאוול תכנסי ותראי את כל המוצרים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית..
דליה16/08/2009אני גרה באיזור המרכז ..בת כמה את?
ואני תמיד אצטרך מחליק כי אני אוהבת חלק והשיער שלי ממש מתולתל =\\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)