ברק לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברק לשיער
    דליה
    13/08/2009

השיער שלי מטבעו מתולתל וארוך [עד אחרי החזה כמעט] אך אני משתמשת במחליק שיער פעם בשבוע על המעלה כמעט הכי חלשה (יש במחליק שיער שאני משתמשת אגב הוא 100% קרמי, 10 רמות ואני משתמשת ברמה השניה) בקיצור אין לי ברק בשיער שזה משהו שמאוד מציק לי במיוחד כשאני רואה המון אנשים ברחוב עם פן וברק נפלא בשיער, הייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות על מנת שכאשר אני משתמשת במחליק והשיער חלק, יהיו בו גם ברק.

תודה רבה =] בבקשה תשובה מהירה זה דחוףף.. עוד מעט מתחילה שנת הלימודים והייתי רוצה להראות זוהרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברק לשיער

הוספת תגובה

• ברק לשיער

אילנית
    15/08/2009

היי תיקני במיספרות בלבד את השמן המרוקאי המקורי מדבקה כחולה וכל בוקר שימי כמות קטנה וגם אחרי חפיפה והשיער שלך יהיה מלא ברק וחלק מאוד לכי תנסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית כנסי בבקשה

דליה
    15/08/2009

אני משתמשת בשמן מרוקאי של מישל מרסייה קוראים לו "שמן ארגן מרוקאי" יש לו מן מדבקה צהובה כזו ואני שמה אותו כל פעם לפני שאני משתמשת במחליק על שיער רטוב..
    ואין לי ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגליה כנסי עכשיו

אילנית
    15/08/2009

גליה היי מותק מישל מרסיה מחזיק שמן שהרכיב לבד וקרא לו שמן ארגן השמן מרוקאי המקורי הוא בקבוק חום אם מדבקה כחולה וכתוב עליו מקורי יש הרבה חיקויים באיזה אזור את גרה אני יגיד לך באיזה מספרות תמצאי את פשוט לא תאמיני איזה ברק ושיער משי יהיה לך לא תצתרכי מחליק ועוד משהו יש לחברת שמן מרוקאי אתר שנקרא מרוקנאוול תכנסי ותראי את כל המוצרים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית..

דליה
    16/08/2009

אני גרה באיזור המרכז ..בת כמה את?
    ואני תמיד אצטרך מחליק כי אני אוהבת חלק והשיער שלי ממש מתולתל =\\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו