מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה-המלצה של רונן פלגליאת16/08/2009
שלום רונן,
אני רוצה לעשות החלקה ..
יש החלקה ברזילאית והחלקה יפנית
חברה שלי עשתה החלקה ברזיאלית היה לי שיער מטולטל מאוד !! השיער שלה לא צבוע ויצא לה ממש יפה.
לי יש שיער גלי צבוע לחום
כל מי שעושה החלקה ברזילאית ממליץ על זה ולהיפך.
אני לא יודעת מה כדי לי לעשות.
הייתי רוצה לנסות ברזילאית כי הבנתי שזה נהרס אחרי 4 חודשים בערך וזה לא כמו יפנית שכל 4 חודשים בערך צריך לעשות שורש.. ואם לא יהיה בא לי על זה אז זה פשוט נהרס מלמטה ולא מהשורש.. אמרו לי שיפנית זה שיער מקלות וברזילאית זה פחות זה חלק אבל נפוח
מה ההבדל ביניהם חוץ מזה..
כל מקום שאני הולכת אומרים לי משהו אחר אני מתה לעשות ולא יודעת כבר מה..כי אני פוחדת שזה יהרוס לי את השיער..
תמליץ לי בבקשה כי אני ממש רוצה לעשות וכל מספרה אומרת משהו אחר.
תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה..
ליאת17/08/2009שלום, למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי..
ליאת19/08/2009הפנתי את השאלה לרונן..
אבל אולי מישהו אחר יכול לענות לי???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק החלקה יפנית בלבד
אילנית19/08/2009היי ליאת אל תחשבי על החלקה ברזילאית כי זה חומר מאוד מסוכן ורעיל לנשום אותו תכנסי בגוגל ותמצאי את התשובות החלקה יפנית יותר מועילה אבל זה מחזיק 3 חודשים עד חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלרה
רונן פלג20/08/2009היי ליאת...
ההבדל בין החלקה יפנית לברזילאית היא:
יפנית - מחליק לך את השיער .. חלק טבעי עד כמעט מקלות תלוי איזה סוג שיער יש לך.
איפה שנגע החומר ההחלקה שם נשאר לך חלק ולא יורד וכל כמה חודשים משלימים שורש.
חשוב מאוד - לפני שאת עושה תבקשי לעשות טסט!!!! ממליץ בחום!!!!
ברזילאית - קודם כל תבדקי אישור משרד בריאת יש החלקות שיש להם ויש חלק שלא .. אני אישית עדיין לא עושה אותם.
אבל אחרי 3- 6 חודשים ההחלקה יורדת.
אשמח לעזור צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)