מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום שיער, עיצוב שיער, שיער יבש >אני צריכה תשובה במהירות !!!!!!!חרום
- אני צריכה תשובה במהירות !!!!!!!חרוםס20/08/2009
שלום
צבע השיער הטבעי שלי הוא בלונד בצבע אפרפר זהוב בשורשים שאט אט הופך לבלונד שמש[לא קצוות שרופים]
צבעתי בערכה בייתי לבלונד בהיר יותר ויצא לי כל השיער בצבע שמש זהוב[כלומר שינוי בחלק מן השיער-שורשים ומטה]
אני רוצה לצבוע לבלונד בהיר ושלא ישתנה רק בטיפונת הצבע
אני יודעת שאני צריכה לעשות הבהרת שיער
אבל אין לי כסף למספרה
אני רוצה לדעת כייצד משתמשים באבקת הבהרה בבית ומהן הסכנות עם שימוש לא נכון
ושאלה חשובה נוספת-
מהו פירוש הטענה-צבע לא מבהיר צבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ס
קורן אריכא25/08/2009אני לא ממליץ לעשות שום פעולה כימית בבית ואין מה לעשות תשקיעי קצת כסף ותלכי לספר מקצועי אשר יעשה עבודה טובה וני מבטיח לך שתחסכי כסף רב וחוץ מזה התוצאה תהיה בהרבה יותר יפה ומושלמת מקווה שתעשי את הצעד הנכון .
"הזול הוא היקר "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)