שער מלא ונפוח איך להוריד נפח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער מלא ונפוח איך להוריד נפח
    אירית
    20/08/2009

אני בת 58 ויש לי שיער קצר אבל לא קצוץ שיער מאוד מלא ונפוח לדעתי מיכיוון שהשיער דק
    למרות שהספרים אומרים שלא (במידה והיה עבה הוא לא היה נפוח אבל נעזוב את זה) השיער שלי צבוע לחום בערך מס' 7 אולי עם 8 מעט ומעל פסים כך שהשער יבש מאוד ובירצוני להוריד את הנפח
    ושיראה בריא יותר אין לו ביכלל ברק במה עלי להישתמש והאים כדאי לעשות החלקה איזה והיכן
    אחרי שקראתי בפורום איך ספרים הורסים את השיער זה די מפחיד אני חדשה באזור נתניה ומחפשת ספר טוב ושאפשר ליסמוך עליו אבל שלא יגזים גם במחירים. אודה לך באים תחזור אלי עם תשובות מתאימות .

כמו כן אני רוצה ליקנות מברשת לפן אני לא יודעת איזה קרמיק או אחרת ביכדי לעשות לבד פן אני חושבת שאני צריכה 33 מ"מ היכן באיזור שלי אני יכולה ליקנות כולל תכשירים מתאימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער נפוח תשובה לאירית

אילנית
    21/08/2009

אירית היי יש את הקרם לחות של השמן המרוקאי וביחד אם השמן לערבב משניהם ולא יהיה לך נפח אבל אך ורק את השמן המרוקאי המקורי מדבקה כחולה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו