האם לספר ילדה בת 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לספר ילדה בת 3
    parent
    25/08/2009

בתי בת 3 וחצי. יש לה שיער דק מאוד, עדיין תינוקי ומתולתל.
    מעולם לא סיפרתי אותה מלבד פעם אחת, ברגע של שטות, לפני שנתיים שעשיתי לה פוני שעדיין גודל בקצב איטי להחריד, ובכלל באופן כללי יש לה צמיחה איטית מאוד (השיער שלה מגיע בקושי עד לכתפיים...)
    כמו כל מתולתלת מצויה, לשיער שלה יש מצבי רוח ורוב הזמן הוא לא מסתדר.
    לאחרונה נראה לי גם שהוא לא באותו אורך כך שכל תלתל באורך אחר וזה קצת מצחיק לטעמי.
    בתור מתולתלת שאמי לא ידעה איך להתמודד עם השיער שלי ופשוט עשו לי קסדה על הראש נשבעתי שאתן לשיער של בתי לגדול...
    התייעצתי עם ספר ילדים שאמר לי שאני חייבת לספר אותה כי שיער שלא גוזרים מדי פעם כמה סנטימטרים נוטה להיקרע וגם ככה השיער שלה עדין מאוד.
    האם באמת עליי לספר אותה קצת בשביל לתת לו צורה וחוזק או לא לגעת בו בשביל שלא תסיים עם קסדה כמו של אמא שלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לספר ילדה בת 3

הוספת תגובה

• parent

זאב לוין
    25/08/2009

אני לא ממליץ להיכנס בגיל וסוג שיער כזה כיוון שעדיין מוקדם להתעסק לה בשיער ובגיל שלה לא בהכרח שהקצוות יתחילו להתפצל כמו שאמר לך ספר הילדים, סוג שיער מתולתל מומלץ להאריך אותו כמה שיותר כדי שבגיל של בית ספר היא תוכל לאסוף את השיער וכמה שפחות להתעסק בו
    ממליץ לעשות לה תספורת קצוות בלבד לקראת גיל 5-6

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו