מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תספורת יפניתגיא05/09/2007
שלום
אני מאוד אוהב סגנון תספורות יפניות, וחיפשתי לעצמי תמונות באינטרנט.
מצאתי תספורת מסוימת שאני נורא אוהב, אבל אני ממש תוהה אם היא תראה עלי כמו שעל הבחור בתמונה.
[לינק מצורף!]
http://www.rasysa.com/pkg/style/mens/d.phtml?st=18475&page=4
יש לי שיער דיי חלק, אבל לא ברמה כזאת כמו של האסייתים.
חברים שלי אומרים שאולי בלי פן זה לא יראה כמו המקור..ואני לא אוהב להתעסק יותר מדי בשיער בבוקר
השאלה היא, האם עם שיער טיפה יותר נפוח מזה, זה יכול להיראות כמו בתמונה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע תמידי
אני :)05/09/2007אין דבר כזה! השיער גדל וצבע השיער הנוכחי שלך זה הצבע הטבעי שלו והצבע ברובו גם יורד ככה שכל הזמן תצטרך לצבוע...יש צבעים שמחזיקים יותר ויש כאלה שיורדים מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
גיא05/09/2007אני חושב ששרשרת למקום הלא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי סליחה הפרום התבלגן לי לגמרי
אני :)06/09/2007ההודעות היו מבולגנות..אבל כשהגבתי זה היה משורשר להודעה הנכונה ואני אפילו זוכרת שלא הגבתי לך אלא למישהו עם שם משתמש אחר ועכשיו הכל הסתדר בחזרה =\ מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא תשלח תמונה
זאב לוין08/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)