נמאס לי לסדר את התלתלים מחדש....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי לסדר את התלתלים מחדש....
    רותם
    07/09/2009

יש לי שיער מתולתל-גלי שמאז ומתמיד עשה לי בעיות. בגיל צעיר יותר הייתי שמה מוסים וג'לים אבל התחושה הלא טבעית של השיער עיצבנה אותי ועם השנים עברתי לקרמים למיניהם.. ברמת העיקרון אני אוהבת את איך שהשיער שלי נראה כשאני מסדרת אותו אבל הבעיה היא שאחריי שנת לילה אפילו הקצרה ביותר התלתלים מאבדים את הברק מתחילים להתקרזל ולהמעך ולהראות פשוט זוועה וכשמנה נוספת של קרם רק מחריפה את המצב אני נאלצת לחפוף אותם מחדש ולעצב מחדש כדי להגיע למראה הרצוי. אני יודעת שחפיפות מרובות לא בריאות בכלל לשיער אבל אני פשוט שונאת לאסןף אותו ולא מצליחה למצוא קרם שאיתו השיער לא ימעך בלילה לצורה לא מוגדרת. גם לא מצאתי עד עכשיו ב-21 שנותיי מסכה שמפו או מרכך שהועילו. אפילו תספורות לא עוזרות כי הקרזול והפיצול של השיער הוא לכל האורך ולא רק בקצוות. אז חוץ מלגלח את הכל ולחכות שיגדל מחדש אני כבר לא יודעת מה לעשות ונמאס לי לבזבז מלא כסף כל חודש של שמפו+מרכך+מסכה+קרם שונים... נמאס לי כל יום לסדר את התלתלים מחדש! מה עושים?! שמן זית....?! חמאה?!? לייבא מוצרים נורמליים מחו"ל...? בבקשה תעזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים

רונן פלג
    13/09/2009

וואוו... מסכנה

פתיחת תלתלים זו התשובה כי טובה בשבילך.

צרי קשר ואסביר לך

רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחה זה כמו פאה

גלי
    09/11/2009

פתיחת תלתלים זה יפה רק בהתחלה אח"כ זה נראה כמו פאה
    מניסיון
    זה לא כל כך נעים כשמושכים לך בשיער לראות שזה לא פאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמאס לי לסדר את התלתלים מחדש

אלי סולומון
    09/11/2009

הי רותם
    אני ממליץ על גלייז סמיך שנקרא תלתלון זהו גלייז לבניית תלתלים סמיך היתרון שלו הוא ביום למחרת אחרי שישינת לילה עם הגלייז הרטיבי קצת את השיער ויהיו לך תלתלים יפים כל היום..

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו