צביעת שיער בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער בפעם הראשונה
    לירוני
    08/09/2009

שלום,
    אני ב"ה בהריון חודש 8. בחים לא צבעתי את השיער . שיערי הוא בבסיסו מתולתל טבל מאחר ואני עושה החלקה של שוורצקופ רק בשורש אז השורשים חלקים והשיער נראה כלי. בזמו האחרון החלו לצאת לי מעט שערות לבנות שלא כ"כ בולטות אך מפריעות לי. צבע שערי הוא חום כהה מאוד.חשבתי לצבוע את השיער לחום שוולד עמ"נ להשאר באותו גוון בסיסי שלי כך שלא אהיה משועבדת לצבע ויראו שורשים. רציתי לדעת בגלל הפחד משינוי האם כדאי אולי קודם לעשות שטיפה או שישר לצבוע? האם מותר עכשיו בשלב זה של ההריון לבצע זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת...

לירוני
    08/09/2009

יש לי קליפות בראש כתוצאה מפסוריאזיס השתמשתי בהד אנד שולדרס אך לא עוזר יש לכם המלצה לשמפו?
    ושאלה אחרונה יש לכם המלצה לקרם לחות לאחר חפיפה שמותאם לשיער גלי-מתולתל? ניסיתי כ"כ הבה ואף אחד לא סיפק אותי:-(((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירוני

קורן אריכא
    09/09/2009

אין בעיה לצבוע את השיער בהריון בכל מקרה אני ממליץ לצבוע את הורש בגוון של שאר השיער על מנת לא להישתעבד לצבע אין לך מה לחשוש מקווה שעזרתי ויום קסום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת שאלה לקורן אריכא

לירוני
    12/09/2009

יש לי קליפות בראש כתוצאה מפסוריאזיס השתמשתי בהד אנד שולדרס אך לא עוזר יש לכם המלצה לשמפו?
    ושאלה אחרונה יש לכם המלצה לקרם לחות לאחר חפיפה ומסכה שמותאם לשיער גלי-מתולתל? ניסיתי כ"כ הרבה ואף אחד לא סיפק אותי:-(((

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו