בעיה מיוחדת עד מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מיוחדת עד מאוד!
    אני
    27/03/2007

לאחר סבבים אצל מס' ספרים רבים, אובחנתי על ידם כבעלת שיער יבש *מאוד* (יש לציין ששיערי לא עבר שום תהליך כימי כלשהו, אלא זהו טבעו של השיער שלי).
    שפכתי מאות שקלים על תכשירים מיוחדים של מספרות (לאחר שהתכשירים המוצעים בפארמים השונים העלו חרס ביעילותם) שלא עזרו לי במאום!
    הסבירו לי שהשיער שלי יבש מאוד מאוד מטבעו, זה המרקם שלו ולכן הוא כ"כ בעייתי!
    השיער שלי מתולתל, דליל אך נפוח (לאחר המקלחת הוא מאוד מאוד מאוד דק- יוצא לי צמה כמו של מקל, אבל כשהוא מתייבש הוא מתנפח למימדים מפחידים, אבל זה לא מפריע לי..אני אוהבת את הצורה של התלתלים שלי, הם חצי בקבוקים, חצי פתוחים), אני נוהגת לגזור קצוות כל 3 חודשים ומקפידה על מסיכה פעמיים בשבוע, אבל...שום דבר לא עוזר, לא קרמים, לא מוסים, לא מסיכות טיפוליות או טבעיות ולא טיפות סיליקון!
    השיער פשוט יבש בצורה נ-ו-ר-א-י-ת! קוללתי בשיער מהמרקם הגרוע ביותר!
    מה אתם מייעצים לי לעשות? אני כ"כ מיואשת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מיוחדת עד מאוד!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאפילו

אני
    27/03/2007

השתמשתי בסוגים שונים של שמנים (שמן פשתן, שמן מרוקאי ועוד..) והם רק עוד יותר ייבשו לי את השיער..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

רונן פלג
    27/03/2007

תשלחי לי תמונה למייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו