מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מיוחדת עד מאוד!אני27/03/2007
לאחר סבבים אצל מס' ספרים רבים, אובחנתי על ידם כבעלת שיער יבש *מאוד* (יש לציין ששיערי לא עבר שום תהליך כימי כלשהו, אלא זהו טבעו של השיער שלי).
שפכתי מאות שקלים על תכשירים מיוחדים של מספרות (לאחר שהתכשירים המוצעים בפארמים השונים העלו חרס ביעילותם) שלא עזרו לי במאום!
הסבירו לי שהשיער שלי יבש מאוד מאוד מטבעו, זה המרקם שלו ולכן הוא כ"כ בעייתי!
השיער שלי מתולתל, דליל אך נפוח (לאחר המקלחת הוא מאוד מאוד מאוד דק- יוצא לי צמה כמו של מקל, אבל כשהוא מתייבש הוא מתנפח למימדים מפחידים, אבל זה לא מפריע לי..אני אוהבת את הצורה של התלתלים שלי, הם חצי בקבוקים, חצי פתוחים), אני נוהגת לגזור קצוות כל 3 חודשים ומקפידה על מסיכה פעמיים בשבוע, אבל...שום דבר לא עוזר, לא קרמים, לא מוסים, לא מסיכות טיפוליות או טבעיות ולא טיפות סיליקון!
השיער פשוט יבש בצורה נ-ו-ר-א-י-ת! קוללתי בשיער מהמרקם הגרוע ביותר!
מה אתם מייעצים לי לעשות? אני כ"כ מיואשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאפילו
אני27/03/2007השתמשתי בסוגים שונים של שמנים (שמן פשתן, שמן מרוקאי ועוד..) והם רק עוד יותר ייבשו לי את השיער..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
רונן פלג27/03/2007תשלחי לי תמונה למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)