מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידלתי שיער ועכשיו רוצה אותו פזורlongherman07/10/2009
שלום לכולם.
אני גבר, וגידלתי את שיערי בשנה האחרונה (בערך).
במהלך החורף השתמשתי בכובע צמר, ובקיץ כשהשיער ארך יותר, התחלתי להשתמש בסרט לשיער כאשר הוא אסוף אחורה. בנוסף, עברתי החלקת שיער רגילה (שכבר כמעט נעלמה אך מעניקה לשיער שלי עכשיו את הצורה שרציתי, חלק יחסית, אך מתולתל. אפשר לקרוא לו גלי אולי).
עכשיו, כאשר השיער שלי לח (אחרי המקלחת), ואני מפזר אותו לצדדים, אני מאוד מרוצה מהצורה שלו. הבעיה היא שאחרי שהוא מתייבש, הוא נהייה נפוח ויבש ומקבל צורה שאני ממש לא אוהב. הייתי רוצה לשמור על הצורה שלו כאשר הוא לח, ובכלל, להבין איך אני עובר משיער אסוף בסרט אחורה, לשיער ארוך פזור כמו של אנשים עם שיער ארוך שלא גידלו לאחרונה. אני שם לב לאנשים עם שיער באורך כמו שלי, שהולכים עם שיער פזור ולא משתמשים בסרט, ואני לעומתם לא מרגיש שיש לו את הצורה שאני רוצה.
ניסיתי להשתמש בקרם לחות, אך הוא התייבש והשיער חזר להיות יבש וקשה.
סיכום יותר ברור של השאלות:
1. האם יש איזשהו מעבר אחרי תהליך גידול השיער שעושים בין לאסוף את השיער עם סרט לבין קבלת צורה של שיער ארוך ופזור?
2. איך אני עובר להסתובב עם שיער פזור ומסדר את הצורה שלו? האם יש קשר לזה שבצדדים השיער קצר יותר ממאחורה?
3. האם שווה להתייעץ עם ספר/מעצב שיער בנושא? מה לשאול אותו? מה לבקש ממנו לעשות?
4. איך לטפל בשיער שלי בצורה טובה יותר? באילו מסיכות להשתמש? או אולי קרם לחות שונה?
5. אשמח לעוד טיפים לטיפול בשיער שלי כדי שיהיה יותר יפה, ופחות קשה (למשל אם הוא יבש, כשאני הולך הוא בקושי זז לצדדים, הרבה פחות משל אנשים אחרים.
אשמח לתשובות ותודה מראש. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר longherman
קורן אריכא08/10/2009אני ממליץ ללכת לספר לקבל חוות דעת מקצועית אולי צריכים להספר קצוות ,
להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום של שוורצקוף,מסכה לשיער יבש ופגום ,ובנוסף להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל [יש לך מידע באינטרנט ] בכל מקרה ברגע שתשתמש במוצרים אלו אני מבטיח לך שיער בריא,גמיש,מלא ברק,בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
longherman08/10/2009אני אלך להתייעץ עם ספר ואבדוק את המוצרים שהמלצת עליהם. שוב תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)