סברה וצביעת השיער עם צבע ללא אמוניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סברה וצביעת השיער עם צבע ללא אמוניה
    כרמלה
    08/10/2009

שלום,
    ראיתי שיצא צבע שיער חדש של לוריאל ללא אמוניה, האם אפשר לצבוע איתו את השיער אחרי סברה?
    תודה כרמלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כרמלה

קורן אריכא
    08/10/2009

צבע ללא אמוניה לא תופס לבן בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מקצועי ולאבחן את השיער בכל מקרה את יכולה אך ורק לצבוע לצבע שחור בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת שיער

משי
    01/11/2009

אני צריכה עזרה..
    השיער שלי היה צבוע לבלונד המון זמן.. ואז החלטתי לעשות שינוי וצבעתי לשטני ואז אחרי זמן קצר לחום כהה ואז אחרי זמן קצר ניסיתי להבהיר אותו...
    השיער נהרס והלכתי למספרה.. עשיתי החלקה ברזילאית והבהרה וצבעתי אותו לצבע דבש.. עכשיו הוא עדיין ממש יבש.. ואני רוצה להחזיר אוו לצבע הבלונד הקודם ולתת לו לנוח כי זה הצבע שאני שלמה איתו..
    אמרו לי שאם אני אצבע יצא לי ירוק...
    אם אני אצבע בצבע טבעי ללא אמוניה הוא גם יצא ירוק או לא? זה ממש מבאס לא טוב לי עם הצבע הזה אני ממש רוצה את הישן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו