מאוכזבת מהתוצאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת מהתוצאה
    פאם
    13/10/2009

שלשום עשיתי גוונים במספרה- יצא בדיוק מה שקיוויתי שלא יצא... ממש התאכזבתי והגעתי לספר שוב לתיקון... לא עשה שינוי גדול..
    באתי עם שיער חום טבעי לא כהה ולא בהיר מדי, ורציתי להוסיף גוונים שטניים ובלונדינים עדינים, בסוף יצא לי חום דבש וג'ינג'י... בקיצור, אני ממש לא מרוצה מזה.
    (ד"א, הצביעה שלו ממש טובה, חבל שבחר בצבע המזעזע הזה)
    רציתי לדעת מה אוכל לעשות בשביל שיישארו לי הגוונים, אבל שזה לא יהיה בצבע הזה, אלא שטני, עדין. האם צביעה בצבע ביתי -שטני- כל השיער, יבטל לי את כל הגוונים, או שזה ישנה את צבעם, ובכלל מה הסיכון בצביעה שכזו? אני ממש לא רוצה שהגוונים ימחקו, פשוט רוצה אותם בצבע עדין אחר.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת מהתוצאה

הוספת תגובה

• מישהו יכול לענות לי...? תודה...

פאם
    13/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאם

קורן אריכא
    14/10/2009

אני ממליץ להחמנע מלצבוע בבית על מנת לא לגרום לנזק כפול בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מקצועי או שאת מוזמנת לכל אחד מספרי הפורום על מנת לקבל ייעוץ מקצועי ופשוט לאבחן את השיער בצורה מדוייקת על מנת להגיע לתוצאה מושלמת ,בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו