מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    א.א.
    13/10/2009

שלום רב!

אורן, אני קיבלתי ממך לא מזמן המלצה על סרום סופר סקיני של פול מיטשל ליומיום. וככל שאני קוראת פה תגובות ננהייתי יותר ויותר מבולבלת. יש לי שיער ארוך אבל לא ממש, חום כהה ופסים בלונדיניים (עם הבהרה). אני משתמשת בשמפו ומרכך של שוורצקוף והשאלה שלי מה הלאה (לפני רכישה של סרום הזה). האם חוץ משימוש בסרום יש צורך לשלב גם קרם לחות? (ולידע כללי שלי מהו ההבדל בין סרום לקרם לחות?) כי השיער שלי הוא בסה"כ נורמלי רק צבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• א.א

קורן אריכא
    13/10/2009

היי,בואי נעשה סדר בבלגן,לחפוף עם השמפו לאחר מכן לשים את המסכה 5 דקות לשטוף,לאחר מכן למרוח קרם לחות של פול מיטשל["קונישינר"כך נקרא הקרם לחות שלהם] על מנת לסדר את השיער לשאר היום ובנוסף למרוח שני טיפות סילקון של פול מיטשל על מנת לתת ברק וזוהר .בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.א.

א.א.
    13/10/2009

קורן, רק עוד כמה פרטים:

1. אתה אומר בעצם לוותר על מרכך ולהוסיף מסכה?
    2. כשאתה אומר "טיפות סיליקון" אתה מתכוון לטיפות סיליקון, נכון, לא לסרום סופר סקיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.א.

א.א.
    13/10/2009

קורן, רק עוד כמה פרטים:

1. אתה אומר בעצם לוותר על מרכך ולהוסיף מסכה?
    2. כשאתה אומר "טיפות סיליקון" אתה מתכוון לטיפות סיליקון, נכון, לא לסרום סופר סקיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו