מחליק שיער איכותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחליק שיער איכותי
    טל טל
    14/10/2009

שלום יש לי שאלה בנוגע למחליק שיער (כן אני יודעת ששואלים על זה מלא, אבל בכל זאת..)

יש לי שיער מתולתל, עבה מאוד ונפוח. הייתי רוצה לקנות מחליק טוב שיצליח להשתלט על השיער שלי ולגרום לו להיות חלק:P

בכל מקרה, אני תוהה מה עדיף- לקנות מחליק מקצועי של מספרות (כמו של החברה ritter) או לקנות מחליק של בראון / קורליוס/ wetline, שהוא לשימוש פרטי.

מה דעתכם?
    תודה רבה!!
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחליק שיער איכותי

הוספת תגובה

• היי.. נמנמ.. תגובה כלשהי?..

טל טל
    15/10/2009

::P

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל

ענת
    18/10/2009

היי טל,
    אני מציעה לך ללכת ולנסות את המחליקים השונים (חלקם מצויים בדוכנים בקניונים, וחלקם בחנויות לצרכי מספרה - וגם שם לעיתים מאפשרים התנסות).

לי יש מכשיר של ווטליין והוא מעולה.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טל טל

אנג'לה טטרו
    19/10/2009

כמובן שעדיף משהו מיקצועי . לגבי השם של המחליק אני לא יודעת להגיד לך אבל כן היתי ממליצה לך לקנות משהו מיקצועי כי מחליק פשוט לא יעשה את העבודה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו