מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה נוראית!!ליז16/09/2007
שלום לך
יש לי נשירה מפחייידההה בשיער! אחרי חפיפה אני יכולה להעביר את היד בשיער וממש נושרות לי קווצות של שער!!
מה אפשר לעשות נגד זה?
חחח אני מפחדת להתקרח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ליז17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליז
זאב לוין18/09/2007איזה סוג שיער יש לך? האם יש לך נשירה במהלך היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיייי אמא יש לי בדיוק אותה בעיה
הודיה18/09/2007גםם לי יש נשירה נוראית!!!!!אני מתקלת מעבירה אצבעות מלא שערות נושרות לי ואני מפחדת להתקלח עכשיו גם בלי להתקלח אני מעבירה את האצבעות בשיער נושרות לי הרבה שיערות...אני בת 15 אולי זה תקופה ככה?אני ממש לחוצה מה אני יכולה לעשות בבקשה תעזרו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמני
טל19/09/2007סובלת מזה כבר תקופה, יש לי שיער לא ממש חלק אבל חלק, עשיתי בדיוקת דם והרופאה אמרה שזה בגלל החוסר ברזל.
אצלי השיער גם מטייל במשך היום וגם בחפיפה, איך אפשר לעצור את זה! די זה מפחיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
זאב לוין23/09/2007הרי יש לך תשובה למה יש לך נשירה בשיער זה עקב חוסר בברזל,עליך להתחיל לשתות כדורי ברזל ותראי שתוך זמן קצר הנשירה תיפסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב ורונן כנסו בבקשה
גלי28/09/2007
אני כמה שנים נוטלת כדורי ברזל.
ויש לי נשירה חזקה כל הזמן כל היום לא משנה מתי.
אני רואה את השיער בכל הבית, זה מפחיד הנשיות נעלמת לי
מפני שהשיער עושה לי את המסגרת לפנים.
כולי רועדת מפחד מה יהיה, יש לך רופא שאתה ממליץ עליו מניסיון
של מטופלות או שזאת המציאות לפי דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתחננת תענו לי בבקשה
גלי01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
רונן פלג30/09/2007תתחילי לקחת ברזל..
יש שמפו של קרסטס שמפו" בן פרובנסיון" (מחזק שורשי השיער שמפו טיפולי יעזור לך ) + אקטיוור 7 (ויטמין לקרקפת)
תראי תוצאות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים?
הודיה19/09/2007בבקשה תענו מה אפשר לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן וזאב שנה טובה ופרנסה טובה כנסו
גלי28/09/2007מה עושה סרום לשיער נושר, דק, ודליל נורא מדובר בשיער יבש
מקורזל התלתלים הלכו פארש. האורך לא אורך תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודיה
זאב לוין23/09/2007נשירת שיער יכולה להיות עקב תזונה לא נכונה או עקב דיאטות חריפות או סתם נשירה עונתית, עלייך לגשת לרופא עור/משפחה ולעשות בדיקות דם בסיסיות לויטמין בי, במידה והכל תקין את יכולה להשתמש בסרום של חברת וולה הנמכר במספרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
גלי28/09/2007
עשיתי את כל הבדיקות ולא עוזר כלום.
4 שנם יש לי נשירה ואף רופא לא מצליח לעזור לי.
אני מיואשת ממזמן, לקחת ים של ויטמנים הכל בולשיט השיער בורח לי מהראש לצערי.
אולי צריך להיות מציאותיים ולאגיד זה מיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)