מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבשלינוי21/10/2009
היי,
יש לי שיער מתולתל ,ולאחרונה שיערי יבש מאוד ויש לי ספונצים .אני משתמשת בשמפו+מרכך של לוריאל לשיער יבש (לוריאל אלביב)ובמסכה לשיער של של לוריאל המקצועית אינטס ריפר לשיער יבש.
אבל לאחרונה השמפו לא עושה לי טוב לשיער . יש לציין שבעברי נהגתי מידי פעם להחליף לעיתים קרובות שמפו.
אני כבר מיואשת משיערי, בעבר היה לי שיער רך ונעים .
אודה לך אם תוכלי לעזור לי בנדון.
תודה רבה
לינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
זאב לוין22/10/2009אני רוצה להזמין אותך ליעוץ והתאמת שמפו לסוג שיערך ,מכיוון שדרך הפורום לא אוכל להמליץ לך על שום שמפו מקצועי שיכול להתאים לסוג שיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתל ענקק !
רוווותמיי :-*22/10/2009תקשייביי מה תעשיי כדי ששיערך יהייה רך ונעיים !
יש לי שיער בידיוק כמו שלך ... |: אייזה באאסה ):
טווב קיצוור ...
אחריי מקלחת תעשי קוקו רופף כזה קצת גבוה .
אחר כך תסרקיי את הקוקו .
תשימי סיכות והכוול... כדי לישר למעלה את השיער .
אחר כך תסובבי את הקוקו .
מכירה את זה שמסובבים את השיער ואז ניהיה לך כזה כמוו איזה תלתל אחד ענק של כל הקוקו ?
אז קיצור סובבי ככה שימי הרבה קרם.
מידי פעם תפזרי ותעשי קוקו חדש .
וזהוו !
יהיהה לך שיער ממש רך .
אם את בביצפר או מקייף תפזריי את התלתל הענק שיש לך בקוקו ואז תיראיי יש לך מלא בקבוקים בישער ! כדיי לך לנסוות ! ...|:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)