מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנט כתוםנוגה31/03/2007
היי
אני כבר בערך שנה וחצי צובעת את השיער לבלונד שלא כל כך יוצא כמו שצריך
יש לי שיער מאוד כהה ... הספרית שלי משתמשת ב 12% חמצן ובצבעי סדרה מבהירה , אבל עדיין זה לא ממש יוצא בלונד כלומר בשורש ובחלק העליון של השיער זה יוצא כל הזמן כתום.. וגם אם זה יוצא טוב בהתחלה לאחר החפיפה הראשונה זה חוזר להיות כתום.
בפעם האחרונה שהספרית צבעה לי היא השתמשה ב2 שקיות הבהרה וצבעים וחמצן 12% אך למרבה הפלא השיער יצא כתום כמו שבחיים הוא לא היה.. היא מיד צבעה לי בצבע אפרפר והבלונד יצא טוב... אבל לאחר שבוע אחרי החפיפה הראשונה או השנייה זה חזר לממש כתום...
מה אני יכולה לעשות כדיי זה לא יהיה כתום?? יש פתרון?
והאם השמפו הזה ששומר על הצבע או משהו כזה יכול לעזור לי?
בתודה
נוגה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגה
זאב לוין01/04/2007אם הצבע עדיין כתום אפשר להוסיף בשורש גוונים בהירים ומומלץ להתשמש בשמפו סילבר לשיער בלונד וזה יכול לתת לך תוצאה נהדרת
לא מערבבים בשום אופן שקיות הבהרה עם צבע
בהצלח וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נוגה02/04/2007תודה רבה,
אז אתה בעצם ממליץ לי לעשות צבע עם צבעי סדרה מבהירה וחמצן 12%
ללא הבהרה? או שעדיף הבהרה? כי כמו שאמרתי זה עדיין לא התוצאה המושלמת בעייני.
אם הספרית הייתה משתמשת רק בשקית ההברה ללא הצבע זה היה יוצא יותר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)