החלקה גרועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה גרועה
    סופיה
    06/11/2009

השיער המקורי שלי הוא תלתלים עבים במיוחד ועברתי כמה החלקות רגילות (הכוונה לא יפניות\ברזילאיות) לפני כשנתיים.
    השנה עברתי החלקה יפנית אצל ספרית שחברה המליצה לי עליה .
    התוצאה נראתה נהדרת לשלושה שבועות הראשונים אך לאחר מכן בתחילת החודש השני
    השיער שלי התחיל לנשור בכמויות רציניות ובאחד מהימים כשעשיתי פן גיליתי קרחת בדיוק באמצע הראש שהוסתרה מעל השכבה הראשונה של השיער (מצטערת, אין לי שמץ איך להסביר יותר טוב) ,
    כיום , בחודש ה4 של ההחלקה היפנית השיער חזר להיות מתולתל, כמובן שפחות מלפני ההחלקה, מה שטוב , אבל הוא נורא נפוח משום שהשיער בקרחת מתחיל לצמוח (עד עכשיו בערך 3 ס"מ) אך נורא לאט ונורא מתולתל (בדומה לשל שיער איתיופי) .
    גם השורשים של שאר השיער מתחילים לצמוח, וברור שאני יודעת שאני צריכה לעבור עוד פעם החלקה כמו שהספרית הסבירה לי , אבל אני נורא מפחדת שכל השיער שלי ינשור, ובטח שנורא מפחדת לחזור לספרית שאני חוששת ששיקרה כשאמרה שהחומר הוא יוקו סיסטם.
    האם זה בטוח לעשות עוד החלקה יפנית? לנסות החלקה אחרת? מה יהיו התוצאות ?

בנוסף לכך, אני נורא רוצה לצבוע את השיער, הרבה מזהירים אותי לא לצבוע כי השיער יאבד את הברק שלו, אבל זו לא הבעיה , מכיוון שהשיער שלי חסר ברק עוד מאז גיל קטן (5).
    יש סיכונים? מהם?

אני באמת צריכה עזרה ועצה של מישהו שמבין בעניין, הבטחון העצמי שלי מושפע בעיקר מאיך שהשיער נראה, ואני לא מסוגלת להביט עליו יותר.

תודה ענקית מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה גרועה

הוספת תגובה

• למה ההתעלמות?

סופיה
    07/11/2009

בבקשה אל תדלגו, זה נורא חשוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסופיה

קורן אריכא
    08/11/2009

אני ממילץ ללכת לספר מקצועי או שאת מוזמנת אליי לסלון על מנת לאבחן את שיערך על מנת להמשיך את הטיפול ולבדוק מה ניתן לעשות לשיערך ,בכל מקרה אני לא ממליץ להיכנס למעגל הצבעים על מנת לא להוסיף נזק לשיערך ,לאחר דיאגנוזה לשיערך ע"י ספר מקצועי או אצלנו בסלון נוכל לגבש דיעה לגבי מצב שיערך .בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה(:

סופיה
    08/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו