מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה גרועהסופיה06/11/2009
השיער המקורי שלי הוא תלתלים עבים במיוחד ועברתי כמה החלקות רגילות (הכוונה לא יפניות\ברזילאיות) לפני כשנתיים.
השנה עברתי החלקה יפנית אצל ספרית שחברה המליצה לי עליה .
התוצאה נראתה נהדרת לשלושה שבועות הראשונים אך לאחר מכן בתחילת החודש השני
השיער שלי התחיל לנשור בכמויות רציניות ובאחד מהימים כשעשיתי פן גיליתי קרחת בדיוק באמצע הראש שהוסתרה מעל השכבה הראשונה של השיער (מצטערת, אין לי שמץ איך להסביר יותר טוב) ,
כיום , בחודש ה4 של ההחלקה היפנית השיער חזר להיות מתולתל, כמובן שפחות מלפני ההחלקה, מה שטוב , אבל הוא נורא נפוח משום שהשיער בקרחת מתחיל לצמוח (עד עכשיו בערך 3 ס"מ) אך נורא לאט ונורא מתולתל (בדומה לשל שיער איתיופי) .
גם השורשים של שאר השיער מתחילים לצמוח, וברור שאני יודעת שאני צריכה לעבור עוד פעם החלקה כמו שהספרית הסבירה לי , אבל אני נורא מפחדת שכל השיער שלי ינשור, ובטח שנורא מפחדת לחזור לספרית שאני חוששת ששיקרה כשאמרה שהחומר הוא יוקו סיסטם.
האם זה בטוח לעשות עוד החלקה יפנית? לנסות החלקה אחרת? מה יהיו התוצאות ?
בנוסף לכך, אני נורא רוצה לצבוע את השיער, הרבה מזהירים אותי לא לצבוע כי השיער יאבד את הברק שלו, אבל זו לא הבעיה , מכיוון שהשיער שלי חסר ברק עוד מאז גיל קטן (5).
יש סיכונים? מהם?
אני באמת צריכה עזרה ועצה של מישהו שמבין בעניין, הבטחון העצמי שלי מושפע בעיקר מאיך שהשיער נראה, ואני לא מסוגלת להביט עליו יותר.
תודה ענקית מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה ההתעלמות?
סופיה07/11/2009בבקשה אל תדלגו, זה נורא חשוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסופיה
קורן אריכא08/11/2009אני ממילץ ללכת לספר מקצועי או שאת מוזמנת אליי לסלון על מנת לאבחן את שיערך על מנת להמשיך את הטיפול ולבדוק מה ניתן לעשות לשיערך ,בכל מקרה אני לא ממליץ להיכנס למעגל הצבעים על מנת לא להוסיף נזק לשיערך ,לאחר דיאגנוזה לשיערך ע"י ספר מקצועי או אצלנו בסלון נוכל לגבש דיעה לגבי מצב שיערך .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה(:
סופיה08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)