צביעה חוזרת - דחוף בבקשה * * * * *

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעה חוזרת - דחוף בבקשה * * * * *
    יאנה
    07/11/2009

לפני שבוע עברתי הבהרה. היה לי שיער צבוע בשחור. רציתי לעבור לבלונד אפור (רמה 9). שיערי הטבעי הוא חום כהה. הספר אמר לי שלא אוכל מיידית לעבור לגוון כל כך בהיר וצבע לי את השיער לגוון חום זהב בהיר(רמה 7). הצבע מזעזע - לא מתאים לי בכלל. אני רוצה לשנות את הצבע דחוף.

האם 10 ימים אחרי הבהרה ניתן לצבוע את השיער שוב ?
    האם צבעים בהירים יותר מרמה 7 יתפסו לי על השיער ללא הבהרה חוזרת?

תודה,
    יאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תצטרכי לצבוע מספר פעמים

מור
    08/11/2009

תצטרכי לצבוע מספר פעמים כדי להגיע לצבע שרצית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאנה

קורן אריכא
    08/11/2009

על מנת להגיע לגוון בהיר מאוד אתצריכה לעבור כמה שלבים של הבהרה על מנת להגיע לגוון רצויי אני לא ממליץ לגעת בשיער על מנת לא לשרוף אותו ,אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לתת אבחנה מדוייקת לשיערך וכמובן לראות באיזה גוון של צבע את נימצאת עכשיו ולאחר דיאגנוזה מדוויקת להמשיך בצביעה ,תלויי איך השיער ניראה ,בהצלחה[לא לצבוע בבית בשום פנים ואופן על מנת לא לעשות נזק כפול]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו