מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בקשר לשיער פגום והחלקה יפניתרועי23/11/2009
יש לי כמה שאלות וחשבות לציין קודם שאני בן16.
עברתי החלקה כימית בערך לפני 4 וחצי חודשים ועוד החלקה כימית ( רציתי יפנית אך לצערי לא ביררתי מספיק על הספר והוא עבד עליי).
עבר מאז ההחלקה הכימית האחרונה 3 וחצי חודשים האם אני יכול לעשות החלקה יפנית ריפר של חברת יוקו?
יש לי עוד שאלה יש לי די נשירה של שיער אבל הספר שלי (לא זה שעבד עליי) אמר לי שזה בגלל ההחלקה הכימית וזה לא נשירה אלא שבירה של השיער לפני השורש ככה שאין פגיעה ממשית בשורש ולא יהיו לי קרחות אלא יש פגיעה רק בשיער שנגע בחומר של ההחלקה. האם זה נכון ולא יהיו לי קרחות?
תודה רבה לעונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי
קורן אריכא24/11/2009אני ממליץ לא לעשות שום פעולה כימית בשיער בשל מצבו הנוכחי על מנת שלא יגרם נזק יותר קשה ,אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את השיער ואת הנזק שנגרם לו ולאחר מכן להתחיל בטיפול אינטנסיבי על מנת למעט את הנזקים אשר נגרמו ,לגבי נשירה יש מצב שזה נגרם בעקבות ההחלקה ,אני ממליץ להשתמש בשמפו של שוורצקוף ואמפולה של שוורצקוף לטיפול 3 חודשיים על מנת למזער את הנשירה ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)