עזרה בקשר לשיער פגום והחלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בקשר לשיער פגום והחלקה יפנית
    רועי
    23/11/2009

יש לי כמה שאלות וחשבות לציין קודם שאני בן16.
    עברתי החלקה כימית בערך לפני 4 וחצי חודשים ועוד החלקה כימית ( רציתי יפנית אך לצערי לא ביררתי מספיק על הספר והוא עבד עליי).
    עבר מאז ההחלקה הכימית האחרונה 3 וחצי חודשים האם אני יכול לעשות החלקה יפנית ריפר של חברת יוקו?
    יש לי עוד שאלה יש לי די נשירה של שיער אבל הספר שלי (לא זה שעבד עליי) אמר לי שזה בגלל ההחלקה הכימית וזה לא נשירה אלא שבירה של השיער לפני השורש ככה שאין פגיעה ממשית בשורש ולא יהיו לי קרחות אלא יש פגיעה רק בשיער שנגע בחומר של ההחלקה. האם זה נכון ולא יהיו לי קרחות?
    תודה רבה לעונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרועי

קורן אריכא
    24/11/2009

אני ממליץ לא לעשות שום פעולה כימית בשיער בשל מצבו הנוכחי על מנת שלא יגרם נזק יותר קשה ,אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את השיער ואת הנזק שנגרם לו ולאחר מכן להתחיל בטיפול אינטנסיבי על מנת למעט את הנזקים אשר נגרמו ,לגבי נשירה יש מצב שזה נגרם בעקבות ההחלקה ,אני ממליץ להשתמש בשמפו של שוורצקוף ואמפולה של שוורצקוף לטיפול 3 חודשיים על מנת למזער את הנשירה ,בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו