אני צריכה עזרה דחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה דחוף !
    אופיר קמין
    01/12/2009

אז ככה , אני נולדתי עם שיער חלק בריא ומבריק בכיתה ג' התחיל לי "נשירה" ובכיתה ה' השיער שלי התקרזל (כאילו התלתל) ה"נשירה" המשיכה.. ובכיתה ו' הלכתי להסתפר והספרית שלי טענה שזו לא נשירה אלה שבירת שיער שגורמת לשיער שלי להתקרזל , הלכתי לרופא וגילו שחסר לי ויטמין B12 לקחתי כדורים אך הפסקתי כי היה לי קשה לבלוע אותם והיה להם טעם לוי מזעזע !
    אני כרגע בכיתה ח' השיער שלי עדיין יש לי שבירה ו השיער מקורזל ונפוח אך מבריק מפני שאני משתמשת בקרמים של לחות .
    אני שואלת האם B12 קשור לשיער בכלל ? יכול לגרום לשבירה?
    כרגע אני משתמשת השמפו מרכך וסרום של DOVE נגד שבירה זה יכול לעזור ?
    אם אני יספק את הויטמין השיער שלי יחזור להיות כמו קודם ?

מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את השיער הבריא שהיה לי ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה דחוף !

הוספת תגובה

• מישהו ? אתם יכולים לענות לי ?

אופיר קמין
    01/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו ? אתם יכולים לענות לי ?

אופיר קמין
    01/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמין

זאב לוין
    02/12/2009

הויטמין B12 בהחלט קשור לשיער ואני מאוד ממליץ להמשיך את הטיפול של B12 כדי שבעתיד תוכלי להמנע פחות מנזקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו