מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שיבה-אצלי היא בכיסוי מעל 30% -מתבגרת04/12/2009
אני כבר לא צובעת כ-חודשיים , אורך השורשים הוא בממוצע 3-4 ס"מ, מה עלי לעשות על מנת לטשטש מעט את הגוון שאני כרגע מקבלת (שחור ולבן) עד שאגיע לאורך הרצוי שהוא עוד כ-8 ס"מ
(האורך היום הוא קצר )הגוון של שיערי הוא חום-חציל כאשר צבעתי.
נ.ב. כותבים על שמפו סילבר ,האם הוא יתר לי פתרון כל שהוא והיכן ניתן לקנותו במידה והוא יתן פיתרון ביניים עד לקבלת הפסים שחור לבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתבגרת
אלי סולומון04/12/2009הי
שמפו סילבר מיועד לעשות 2 דברים:
1. להפוך שיער לבן לאפור
2. לנקות את הצהוב כאשר צובעים לבלונד
את יכולה להשתמש בסיבי שיער גרום לטשטש את הלבן ,אבל הם יורדים בחפיפה
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובתך, מה זה סיבי שיער גרום
מתבגרת05/12/2009והיכן ניתן לקנות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבי שיער גרוס
אלי סולומון05/12/2009אלה סיבי שיער שנגרסו והפכו למין אבקה נכזאת עם חשמל סטטי כאשר יש התקרות או שיער בשורשים קצת לבן אפשר לפזר אותם על המקום שרוצים לכסות .
זה טוב גם לגברים וגם לנשים
זה מיובא מאנגליה- ועבר את אישור משרד הבריאות.
בחפיפה זה יורד
לאניפורמציה נוספת תכנסי לסולו שיווק בגוגל ותחפשי בקטלוג מוצרים את המוצר
באתר גם תוכלי לחפש ננוג'ן שזה השם של המוצר או מיקרוסייבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי-תודה רבה על האינפורמציה המלאה
מתבגרת06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך את אילוז'ן?
רפי20/02/2011אתה מחזיק גם אילוז'ן? אני קניתי אותו בדיזינגוף ת''א
2 מיכלים במבצע אחלה
והוא ממש מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו יש ננגו'ין
אלי20/02/2011יש לנו סיבי שיער גרם של ננוגין לדעתי הם היחידים עם אישור משרד בריאות כדאי לבדוק את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח ושבת שלום,לאחר שקיבלתי תשובה
מתבגרת11/12/2009עיניינית מאלי ולאחר שחקרתי יותר לעומק החלטתי לחזור לצבוע את השיער בשלב הזה.
התייעצתי עם יועצת צבע מחברת וולה ומאחר וצבע פני חום המליצה לי לשלב בין מספר 5/4 חום ערמונים וצבע בסיס 6/0 בלונד כהה. (בטענה שצבע כהה לגילי מראה על סבר פנים קשה)
יועצת הצבע של אינדולה המליצה על שילוב 6 בלונד כהה כבסיס 5.56- בורדו קטיפה
לציין כי כיום יש לי פלפל מלח מהשורש באורך של כ-3 ס"מ ועוד אורך בין 4-5 ס"מ גוונים של חציל חום
שערי קצר.
והשאלות
א. האם ואיזה צבעים אכן יותר יתאימו מבחינת הגוון לפנים
ב. כיצד לערבב את הצבעים מבחינת הכמות יחס ליחס
מקווה שלא סיבכתי בשאלות
וכל הבלגן שאני עושה מפני שבמחצית השניה של השבוע מוזמנת לאירוע חברתי חשוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים לגבי עירבוב צבעים וכמ
מתבגרת14/12/2009וכמות צבע בסיס וצבע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתבגרת מה השאלה ?לא הבנתי
אלי סולומון15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתבגרת
קורן אריכא16/12/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו סילבר של שוורצקוף על מנת לטשטש את הלבן .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)