טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב , אני בת 25 ובגיל 18 בערך התחלתי לצבוע את השיער וב5 שנים האחרונות אני צבעתי לבלונד, פעם היה לי שיער מתולתל ארוך אך לצערי השיער לי התקצר לי מעצמו נראה לי עקב נשירה אולי שנגרמה בגלל הצבע, גזרתי כמה פעמים קצוות אך לא הסתפרתי.. אני ממש רוצה שיער ארוך וטבעי כמו פעם אך איני יודעת איך ניתן להאריך שיער ללא תוספת שיער כלשהי, האם יש מסכה לשיער או שמפו מיוחד שכדאי לי להשתמש בו? כי פעם היה לי שיער ארוך אז נראה לי שמשהו פשוט קרה מאז הצבע אשמח לקבל עזרה כי זה מאוד חשוב לי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר