מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..מיכל..03/04/2007
קודם כל, חג שמח וכשר לכולן :)
אני מעוניינת לעשות החלקה יפנית ויש לי שאלות בנושא:
1. לאחר ההחלקה, יש אפשרות לצבוע את השיער?
2. ניתן לעצב את השיער כרצוני? זאת אומרת לפעמיים לסלסל?
3. איך השיער נראה לאחר שההחלקה כבר פגה? האם השיער נהרס במידה ניכרת והאם יש לכך השלכות נוספות..?
בנוסף, אודה לכם מאוד אם מישהי/ו יכול להמליץ לי על מקום באזור הדרום שעושה החלקה יפנית טובה במחירים סבירים.. ואם אינכם מכירים מקום בדרום, ת"א זה גם בסדר.. :)
תודה רבה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
רונן פלג03/04/20071-ניתן לצבוע לאחר שבועים מיום ביצוע ההחלקה או שלושה ימים לפני
2-כל תספורת,תסרוקת שמתאימה לסגנון חלק
3-באיזור שבו בוצעה ההחלקה זה תמידי משלימים את השורשים בלבד אחת ל-4-10 חודשים
הדבר תלוי בגודל התלתול שלך ובקצב צמיחת השיער
4-חשוב !!!! לפני ביצוע הפעולה על מעצב השיער לבצע איבחון מקדים על קבוצת שיער קטנה בכדי לבדוק את יכולת העמידות של שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)