מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להחזיר את התלתלים שלי...עדי13/12/2009
יש לי שיער מתולתל ממש, אבל לא נפוח..יש לי בקבוקים גדולים כאלה.
אני אחרי צבא, השיער היה אסוף של הזמן, ועכשיו יש לי חלק למעלה ומתולתל למטה.
הלכתי להסתפר כדי לדרג ולתת נפח ואולי לעשות את השיער "פחות כבד" ואז הוא לא יפול למטה ויחזור להיות מתולתל...
יצאתי עם שיער קצר יותר, והחלקים הקצרים חלקים חסרי צורה וקצת נפוחים, ומאחורה שיותר ארוך מתולתל.(אבל קצר...)
אף פעם לא השתמשתי בקרמים לשיער, כי לא הייתי צריכה אותם...
רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה ואיך להחזיר את התלתלים? או אפילו לפחות קצת גלים למעלה...?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
זאב לוין14/12/2009אני חושב שאת צריכה לעבור על המבנה של התספורת כדי לעצב אותה בדרישות שלך,וזה אמור להקפיץ לך את הנפח של השיער וגם לעצב את התלתל לפי רצונך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
עדי14/12/2009השיער שלי מסרב להיות מתולתל למעלה. הוא חלק ודק ונופל...
אין קרמים או משהו שיכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים ש"התקלקלו" (בעיה כמו של עדי
יעל14/12/2009הבעיה שעדי מתארת היא בדיוק נושא פנייתי (אם כי מדובר בילדה קטנה בת 4.5). בתי הקטנה, בעלת שיער מדהים...תלתלי זהב. הבחנתי שהתלתלים מתקלקלים...ושבתחילתם (סמוך לקרקפת) - זה לא מסתלסל כמעט (נראה כמו שיער יבש ולא מטופל). גם אנחנו קיבלנו עצת אחיטופל...שיש לספר את הילדה...וכעת לצערי הרב - השיער שלה נשאר עם אותה בעיה...רק יותר קצר!!!
ידוע לי שיש איזה שהוא ספריי שאמור להחיות את התלתלים. הראו את זה באחת מתוכניות הבוקר.
א. באיזה ספריי מדובר והיכן אפשר להשיג אותו.
ב. האם יש מסכות שיכולות לעזור.
ג. האם בכלל טיפולים מעין אלו יכולים להתאים לילדה בגיל כה צעיר.
ד. האם אולי קיימים שמפו/מרכך - שיכולים לעזור ולהתאים לילדה קטנה?
אמא נואשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים
אלי סולומון15/12/2009תנסי אולי לשים חומר שנקרא תלתלון מסידרת DAY BY DAY
החומר טיפה מקשה ויסגור קצת את התלתלים יעשה מראה מבריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)