עזרההה דחופההה ביותרררר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרההה דחופההה ביותרררר
    מירי
    24/12/2009

שלום אני בת 17 ויש לי שער מאוד מאוד דליל ומה שקורה כשאני מקלחת אותי הואעוד נראה בסדרר אבל אז אחרי יום הוא נראה שומיני ומלוכלך וזה גורם לזה שהשער יהיה דבוק כאילו הוא רטוב וזה נראה אפילו יותר קצת ממה שזה נראה קודםם ככה שיוצא שאני מקלחת את השער כמעט כל יום ושמעתי שזה לא בריא .ובנוסף לזה כל שערה אצמלי היא דקה דקה מאודד מה אפשר לעשות כדאי שהשער שלי יהיה עבה יותר ובריא ולא יהיה ככה אחרי יום שומני ונראה כמראה מלוכלךך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרההה דחופההה ביותרררר

הוספת תגובה

• שלום מירי

אנג'לה טטרו
    25/12/2009

אני ממליצה לך להשתמש בשמפו ווליום של שוורצקוף ניתן להשיג אותו במספרות , אני אישית משתמשת בו ומאוד מרוצה גם אצלי הוא דק ושממני ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי

קורן אריכא
    25/12/2009

אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער שמן של שוורצקוף[מידע באינטרנט] על מנת להפחית את כמות השומן בשיערך ,שיער דק זהו סוג שיער מה שאני ממליץ להשתמש באבקת הפלא של שוורצקוף[מידע באינטרנט] על מנת להעניק לשיערך נפח ותחושה של שיער מלא בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו