שיער יבש - שאלה/בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש - שאלה/בעיה
    סייפן
    27/12/2009

שלום
    אני בן 27 ויש לי שיער יבש מאוד, מה גם שהוא מתייבש לאחר חפיפה.
    כשאני לא חופף אותו מספר ימים הוא נראה יותר נורמלי, אם כי עדיין בעייתי.
    קרם לשיער או ג'ל לא עובדים עם השיער שלי משהו, כי לאחר מכן הוא מתקרסל בחזרה לכיוונים מוגדרים.

ראיתי פה באתר מספר תשובות שניתנו למספר מיקרים, אבל רציתי לדעת אם יש דרך טיפולית לשיער
    על מנת לגרום לו להיות יותר שמנוני, חופשי וחלק (שלא מתעקל כל פעם לאותו כיוון), שהיא לא מוגדרת לזמן xyz , אלא יותר קבועה?

כמו כן ראיתי פה שאלות לגבי סוגי שמפו שונים, קרמים או החלקות יפניות/ברזילאיות/תאילנדיות ,
    שגם ככה נמשכות לתקופה שלא עולה על חצי שנה. האם שימוש בשמפו מיוחד, או בקרם עשוי לתת פיתרון מתמשך, שלא עובד לזמן מוגבל?

חש לציין שהשיער שלי לא עבר החלקות בעבר או טיפולים כימיים כאלו או אחרים, חוץ מפן בכמה מיקרים
    (וגם במצב זה, הוא מכוונן את עצמו לכיוון מוגדר, לאחר כשעה או שתיים)

תודה
    סייפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש - שאלה/בעיה

הוספת תגובה

• סייפן

זאב לוין
    27/12/2009

אני ממליץ לך להשתמש בקרם לחות של סבסטיאן או בטיפות סיליקון של לייפטקס וולה,וזה מה שיתן לך את המראה הרצוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאב לוין - תודה

סייפן
    27/12/2009

תודה
    אני אבדוק את זה
    יש לך מושג כמה כל אחד מהם עולה?
    ואיפה אפשר להשיג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו