מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף יעוץ!אור05/01/2010
היי היה לי שיער חלק גולש שהייתי ילדה, עד גיל בערך 18 היה לי שיער חלק גלי , כיום יש לי שיער חלק מלמעלה וגלי בקצוות, התחתלי לעשות פנים באופן קבוע כרגע הפסקתי שבועיים אני מתככונת לחזור אבל יש משהו שמטריד אותי השיער נעשה ממש דק ואני חוששת שזה מזיק לו ויש קצת נשירה או שזה עונה?, אני לא יודעת מה נהיה לי שיער דק אולי מהפנים ?, פעם בשבוע?, חשוב לצין שהישער שלי שומני אחרי בערך 4 ימים של פן או 3 האם הפן גורם נזק לשיער? ולמה הוא כ"כ דק אודה לכם אם תעזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
זאב לוין06/01/2010לפי התאור שלך אני מבין שאת לא מסתפרת פעם ב3-4 חודשים ,תקני אותי אם זה לא ככה.
אני ממליץ לך לגזור קצוות פעם ב3-4 חודשים ככה השיער בקצוות יהיה יותר עבה ובריא,ברוב המקרים השיער חוזר להיות מסודר יותר ומעוצב יותר גם יכול להיות כמו שנהנת ממנו בעבר.
הישער בהחלט יכול להיות יותר דק ופגום מהפנים,גם פעם בשבוע שעושים את הפן אם לא יודעים לעשות אותו נכון כדי לא לפגוע בשיערה עצמה
זה שהשיער שלך משתמן אחרי 3-4 ימים זה נורמלי לחלוטין,במידה ואם את מרגישה שהוא משתמן יותר מדיי את יכולה להשתמש בשמפו של חברת וולה sp לקרקפת שומנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס שוב..יש לי המשך להודעה
אור06/01/2010אני כן מסתפרת ואני עושה את הפנים במספרה , ואני מרוצה מהמספרה שנים שאני שם וגם אמא שלי. אפילו רציתי לעשות החלקה והספר אמר שלא כדי לי כי יש לי שוג שיער חלק רק מההקצוות -מלמטה כלפי הכתפיים יש לי גלי כזה , אבל אני מסתפרת מדי פעם לא באופן קבוע , מה שאני כן זוכרת זה שעשיתי אמפולה אצל ספרית אחרת ואז שטפתי את הראש במים ולא חפפתי איזה 6 ימים בערך.. אני לא יודעת אם זה מהפנים אני ממש מודאגת אם כן לא להמשיך לעשות פנים מחליק יותר טוב?, בגלל למה השיער נעשה דק? ויש נשירה שוב, זה בגלל הפנים או שזה נעשה דק כי זה עונה ?
נ.ב היום הספרתי =) ועשיתי פן ,
אודה לכם אם תענו תודה ענקית
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי רשמתי המשך להודעה?
אור07/01/2010למה לא עונים לי .. שמתי המשך להודעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים איזה אכזריות זה לא יפה
אור11/01/2010תתיחסו להודעה הנוספת שרשמתי אחרי שהחזירו לי את התשובה!
מקווה שתענו..
תודה=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
זאב לוין12/01/2010לפי דעתי השיער שלך מתחיל להיות דק מכמות הפנים שעשית במשך השנים.
יותר מזה אין לי מה להוסיף עד שאני אל אראה את השיער ורק אחרי אבחון אוכל לתת לך תשובות מדויקות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)