מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה ברזילאיתיעלי24/01/2010
שלום רב,
עשיתי החלקה ברזילאית לפני כ חצי שנה ( קוקושוקו) והייתי מאד מרוצה, השיער נראה מצויין והכי חשוב טבעי ובריא, כעת אני רוצה לחזור על ההחלקה ואני מאד מפחדת מכל הכתוב אודות החומר המסרטן בהחלקה ( למרות שבדקתי ואכן יש את אישור משרד הבריאות- אבל שהתקשרתי למשרד הבריאות אמרו לי שיש אישור לחומר , אבל לא לפעולת החימום של החומר שאזי החומר מתפרק ונהפך למסוכן ).
חשוב לציין שכאשר עשו לי את ההחלרה העשן היה נוראי , למרות שהייתי עם מסיכהשרף לי בגרון ובעיניים.
הבנתי שלחומר המסוכן קוראים פורמלין/פורמהיד, אבל בקוקושוקו טוענים שאין את החומר הזה , אלא חומר מאמנם הינו מאותה משפחה, אבל הוא מסוכן פחות ונקרא פרבן/פארבן.
בכל אופן הבנתי שיצאה החלקה ברזילאית חדשה ללא החומר המסוכן ושאינה בעלת ריח רע,
האם מישהו שמע על זה ? מכיר יודע? אשמח לעזרה.
תודה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית -רעילה ומסוכנת ביותר
מאיר בן זכאי25/01/2010יעל שלום
כספר שעשה בעבר החלקות ברזילאיות והוטעה על ידי המשווקים של ההחלקות עד אשר גיליתי את האמת .ההחלקות הללו מסוכנות ביותר ומכילות ריכוזים עצומים של חומרים מסרטנים
המשווקים מציגים רשיונות של מוצרים אחרים (בדרךם כלל כתוב מסיכה ברזילאית ברשיון ) ומנצלים את חוסר ההבנה ותאוות הבצע של חלק מהספרים
אני לאחר שמספר לקוחות התלוננו על בחילות וצריבות בעיניים ובדרכי הנשימה פניתי לרופא המשפחה שלי לקבל עיצה והוא הזדעזע בשניה שהוא פתח את הבקבוק שהוחומר נימצע בו ואמר לי באופן חד משמעי לא לבצע פעולה כזו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)