מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי צבע שיער,איזה צבע שיער זהשי13/02/2010
שלום.
אני בחור ויש לי שיער צבע חום שטייני אגוז. אני מעוניין לצבוע לצבע שיער כמו בתמונה
אבל אני לא יודע איזה צבע זה נקרא. אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד לא יודע איזה צבע זה נקרא?
שי14/02/2010:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שי
אנג'לה טטרו15/02/2010מה שאני רואה בתמונה זה גוונים דקים בכול השיער והרקע בהיר בדרגה 7 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
זאב לוין15/02/2010בתמונה זה נראה כמו גוונים על כל הראש
אני ממליץ לך גוונים עדינים על כל הראש
אני מציע לך לבוא ליעוץ אצלי במספרה כדי שאני אוכל לבחון את שיערך ולתת תשובה מדוייקת לגבי צבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה זאב אני אגיע ליעוץ
שי15/02/2010תודה זאב אני אגיע רק הבעיה,שאין לי מדפסת להדפיס את התמונה שתדע מה אני רוצה לעשות.
איך זה נקרא צבע הגוונים האלו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
זאב לוין18/02/2010אתה לא צריך תמונה מכיון שיש לי במחשב תמונה ששלחתה
ולכל מנהלי הפורום! איך אתם נותנים יעוץ במספרי צבע מבלי להבחין שיער מקרוב של הלקוח?
אני חושב שזה לא מספיק מקצועי מצדיינו לתת תשובה לגבי מספר צבע ספציפי מכוון שאנו יודעים שבתמונה אנחנו אף פעם לא יודעים להגדיר את גוון הצבע ב 100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
קורן אריכא18/02/2010השיער של אותו בחור בתמונה הוא צבע חום עם נגיעות של גוונים אני ממליץ לצבוע את השיער בצבע 6.0+להוסיף גוונים של חום זהב כאשר את הגוונים לצבוע ב-7.36,בכל אופן לא מומלץ לעשות את העבודה לבד בבית על מנת לא לגרופם נזק לשיער ,אני ממליץ ללכת לספר מקצועי ולהראות לו את התמונה על מנת להגיע לגוון הרצויי בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)