מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילול בשיער והחלקה (:טל14/02/2010
אני בת 14 , וכשאני עושה פאן/ממחליק השיער שלי נהיה נפוח כזה..
ואני רוצה שהוא יהיה ממש דק.. האם בריא לעשות דילול בשיער של הראש ?
האם זה מקצר ממש הרב המהאורך של השיער?
שאלה על ההחלקה :
דודה שלי עברה החלקה והיא סיפרה לי שהיא עשתה החלקה בנתניה שאני לא זוכרת איזה החלקה זו .. אבל היא אמרה שזה עולה 300 שקל ל4 -3 טיפולים.. והשיער שלה ממש חלק..
אני קודם חשבתי שזה כימית ויפנית אין מצב.. אבל היא אמרה ההחלקה לא שורפת ת'שיער אלה רק מחליקה.. ויש לה שיער ארוך אז זה לא הגיוני שהם לקחו לה כל כך קצת כסף שזה 3*400=1200
כי החלקות רגילות (יפנית וברזילאית) הם עולות לשיער כזה יותר ב2000..
חשבתי לשאול מה זה ההחלקה הזו.. והאם שווה לעשות אותה ?
לי יש שיער גלי כזה וקצת נפוח
בבקשה תענוו זה ממש דחוף גםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סברה
אורטל14/02/2010להחלקה הזאת קוראים סברה....... ודרוש מפר טיפולים על מנת להגיע לשיער חלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טל
אנג'לה טטרו15/02/2010אם השיער שלך מטבעו נפוך אז הדילול בלבד לא יעשה אותו דק .לגבי החלקה אם זה החלקה יפנית זה לא הגיוני המחיר הזה מה עוד שהחלקה יפנית עושים רק טיפול אחד ולא צריך לחזור על זה מספר פעמים כדי מעוד אם את רוצה לעשות החלקה יפנית תבררי מי מורשה לעשות את החלקה .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)