צבע אחרי צבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע אחרי צבע
    מיטל
    15/02/2010

שלום,
    לאחרונה רציתי לעשות שינוי בשיער והוספת גווני בלונד לגווני השמש שהיו לי... התוצאה יצאה מחרידה והראש שלי נראה כמו מעבר חציה (שיער טבעי חום כהה). המליצו לי לצבוע את כל השיער לצבע בהיר יותר כדי שזה ישתלב. צבעתי לצבע חום דבש מעורבב עם בלונד זהב.
    זה נראה מוזר. כתום עם צהוב..

החלטתי שאני רוצה לצבוע שוב ולכוון לשיער שטני עם גווני בלונד כמו שהיו לי.
    איך לעשות את זה?
    האם כדאי לצבוע את הגבות כדי שההבדל לא יראה ככ?

מצורפות תמונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע אחרי צבע

הוספת תגובה

• שלום מיטל

אנג'לה טטרו
    15/02/2010

לא ציינת איזה צבע יש לך עכשיו את כבר עשית צבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

קורן אריכא
    18/02/2010

כאשר את עוברת מחום לבלונד ההבדל הוא משמעותי אני ממליץ אם את כבר בגוון בלונד לעשות צבע רקע בהיר וולהוסיף פנאלים על כל השיער על מנת לטשטש את הרקע הגינגי מפני שכנראה יש לך פיגמנט גינגי ,בכל מקרה על מנת לשמור על בלונד נקי וזוהר רמת הביקור במספרה צריכה להיות לעיתים קרובות יותר על מנת שלא יהיה הבדל בשורש בין הגוון הטיבעי[חום]לצבע הבלונד,או לחזור לגוון חום שוקולד הטיבעי ,בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו