מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה ברזילאית/יפנית....?מרים15/02/2010
שלום,
לפני כחצי שנה עשיתי החלקה במספרה, כאשר לדברי הספר היא היתה "סוג של החלקה יפנית".
עכשיו כל השיער שלי גלי ואף מתולתל, נושר בלי סוף, ולאחר שאני חופפת הוא מקורזל, מלא בקשרים ואף דביק - כך שהסירוק שלו ממש ממש קשה. המצב מחייב אותי לעבור עליו כל שבוע עם מחליק קרמי.
כאשר ביקרתי אצל ספרית אחרת, היא אמרה שלא ייתכן שזאת החלקה יפנית ושאלה אותי שתי שאלות: האם הוא עשה לי את הגוונים באותו יום של ההחלקה והאם הוא הורה לא להשתמש בשמפו המכיל מלחים. - על שתיהן עניתי כן והיא אמרה שזו החלקה ברזילאית (כלומר, הוא עבד עלי)
האם זה נכון??
ובמקרה שכן, האם יש בעיה בלעשות החלקה יפנית לאחר החלקה ברזילאית?
והאם אפשר פשוט להחזיר את השיער למצבו הקודם, למשל ע"י שמפו המכיל מלחים??
אשמח מאוד לעזרתכם!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקות
סולו 5117/02/2010מה השאלה?
איזה החלקה עשו לך?
איזה שמפו להשתמש?
יש ספרים שגם עושים אינטגרציה בין היפאנית לברזילאית קרי:
יפאנית לשורש
ברזילאית לקצוות.
לא כל החלקה מתאימה לכל שיער-
לא כל שיער מגיב להחלקה בצורה דומה.
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל
מרים18/02/2010אמרו לי שאי אפשר לעשות גוונים ביחד עם החלקה יפאנית - ולכן בטוח שלא עשו לי החלקה יפנית באותו יום.
בעצם השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות החלקה יפנית על שיער שעבר החלקה ברזילאית?
וכמו כן, איך אפשר לשקם את השיער מההרס שנגרם לו? (אני מדברת על שיער שממש נהיה דביק אחרי חפיפה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)