החלקה ברזילאית/יפנית....?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה ברזילאית/יפנית....?
    מרים
    15/02/2010

שלום,

לפני כחצי שנה עשיתי החלקה במספרה, כאשר לדברי הספר היא היתה "סוג של החלקה יפנית".
    עכשיו כל השיער שלי גלי ואף מתולתל, נושר בלי סוף, ולאחר שאני חופפת הוא מקורזל, מלא בקשרים ואף דביק - כך שהסירוק שלו ממש ממש קשה. המצב מחייב אותי לעבור עליו כל שבוע עם מחליק קרמי.

כאשר ביקרתי אצל ספרית אחרת, היא אמרה שלא ייתכן שזאת החלקה יפנית ושאלה אותי שתי שאלות: האם הוא עשה לי את הגוונים באותו יום של ההחלקה והאם הוא הורה לא להשתמש בשמפו המכיל מלחים. - על שתיהן עניתי כן והיא אמרה שזו החלקה ברזילאית (כלומר, הוא עבד עלי)

האם זה נכון??

ובמקרה שכן, האם יש בעיה בלעשות החלקה יפנית לאחר החלקה ברזילאית?
    והאם אפשר פשוט להחזיר את השיער למצבו הקודם, למשל ע"י שמפו המכיל מלחים??

אשמח מאוד לעזרתכם!

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה ברזילאית/יפנית....?

הוספת תגובה

• החלקות

סולו 51
    17/02/2010

מה השאלה?
    איזה החלקה עשו לך?
    איזה שמפו להשתמש?

יש ספרים שגם עושים אינטגרציה בין היפאנית לברזילאית קרי:

יפאנית לשורש

ברזילאית לקצוות.

לא כל החלקה מתאימה לכל שיער-
    לא כל שיער מגיב להחלקה בצורה דומה.

סולו שיווק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל

מרים
    18/02/2010

אמרו לי שאי אפשר לעשות גוונים ביחד עם החלקה יפאנית - ולכן בטוח שלא עשו לי החלקה יפנית באותו יום.
    בעצם השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות החלקה יפנית על שיער שעבר החלקה ברזילאית?
    וכמו כן, איך אפשר לשקם את השיער מההרס שנגרם לו? (אני מדברת על שיער שממש נהיה דביק אחרי חפיפה..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו