מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם שמפו קמומיל הורס גווני בלונד?ליהי11/03/2010
שלום, יש לי שיער חום-שטני (טבעי) הצבוע בגווני בלונד בהיר מאוד.
השתמשתי בשמפו נגד קשקשים של קרליין (בשל גרד מציק בקרקפת) ולאחריו שמתי לב כי הגוונים התכהו... ואף הפכו כתומים משהו.... הבטתי ברכיבים שבשמפו וראיתי כי הוא מכיל תמצית פרחי קמומיל. האם יש קשר בין הדברים?... אני ממש בדיכאון. אני משלמת הרבה מאוד כסף על הגוונים, ולא ייתכן שבשל שימוש בשמפו "תמים" נגד קשקשים, הגוונים פשוט ייהרסו.
אודה לתשובה מקצועית,
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
ליהי13/03/2010מדובר בשמפו פינוק נגד קשקשים (המכיל תמצית פרחי קמומיל ולימון) ולא בשמפו של קרליין.
תודה, שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה לין
זאב לוין14/03/2010הבעיה שאת מתארת יכולה לקרות במידה אם הספר לא ביצע לך שטיפה על גוונים כדי שינטרל את הגוון הצהוב
שמפו מסוג זה לא פוגע בגוון הצבע
עליך להשתמש בשמפו סילבר עם גוון אפור או במסכה לשיער בלונד שמכילה גוון אפור וזה אמרו לפתור לך את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירה לין
אנג'לה טטרו14/03/2010לא אין קשר .הייתי ממליצה לך להשתמש בסילוור זה שמפו לשיער אחרי גוונים ומומלץ לבעיה שאת מתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לשניכם וחג שמח :)
ליהי23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו-סילוור חפיפה פעם בשבוע
אורית26/03/2010אני מכירה טוב את הבעיה גם לי וגם לבעלי יש אפור בלונדיני גוונים מוזר כזה בשיער .
במהלך השנים מה שמצאנו זה את שמפו פרו סילוור של קארין שלא מכיר צבע , אלא פגמנטים מ-חציל ... אנחנו מעדיפים בלי כימיה כמה שאפשר ובלי ניסויים בבעלי חיים כאלה אנחנו כנראה - מתיפיפים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)