מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מקורזל לילדה בת 5אולגה12/04/2010
שלום רב,
לבתי בת 5 יש שיער מקורזל (אפרו, למרות שהיא בלונדינית). יחסית ארוך (במקלחת זה מגיע כמעט עד התוסיק, ביבש הוא נראה קצת מתחת לכתפיים).אני משתמשת בכל המוצרים של דר' פישר "סרקל" - שמפו, מרכך וקרם לסירוק. הסירוק זה סיוט! וגם למחרת היא קמה בבוקר בכל מקרה עם שיער מנופח מאד. איזה חומרים אתם יכולים להמליץ לי שמתאימים לילדה בגילה ושיעזרו לנו בסירוק לפחות. ברור שאני מסרקת אותה רק אחרי חפיפה ועם קרם, לא חופפת כל יום (יוצא פעמיים בשבוע). אודה מאד, אנחנו על סף יאוש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה
קורן אריכא13/04/2010אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל על מנת להוריד את הנפח ,לגבי הסירוק להשתמש במסכה של שוורצקוף על מנת לרכך את השיער וכדי שתוכלי לסרק את השיער ללא קשרים ,בנוסף הייתי ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את שיערך ותת מענה מושלם לשיערך,[מסרק הפלא מומלץ לקנות ].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)