צביעת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער
    שולי
    13/04/2010

אשמח מאוד לקבל יעוץ:
    יש לי שיער לבן קצת שקוף, וכמובן שאני מערבבת צבע גוון עם בסיס ( כמו שבמספרה עושים לי), הספר ייעץ לי לשים מי חמצן בצמר גפן ולמרוח על על השורשים בשבילים האמצעים הבעיתיים לפני הצביעה כדי שהצבע יקלט יותר טוב, ובאמת זה עוזר אך שאלתי:
    האם זה לא יכול להזיק לקרקפת או להחליש את שורשי השיער ? כי צביעת שורשי שיער לבן נצבע בתדירות די גבוהה.

תודה רבה ויום טוב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער

הוספת תגובה

• שלום דבורה

אנג'לה טטרו
    16/04/2010

מומלץ לצבוע רגיל יש הרבה צבעים מחוזקים שנותנים כסוי מלא,
    אפשר גם להוסיף בעדינות צבע ללא חמצן על הלבן ממש בקפידה לא למרוך על השיער הצבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-לאנג'לה

נעמה
    17/04/2010

תודה רבה.

1.יש גירסאות שונות איך עושים פימנטציה, אפשר לשמוע את עצתך?
    2. לגבי הצבעים החזקים(.00) האם הם תופסים טוב את הלבן רק עם 9%, או גם עם 6% ,כי אני מעדיפה לא לצבוע עם 9% .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דבורה

אנג'לה טטרו
    18/04/2010

1, פזמנתציה עושים אם חמצן או צבע כמובן שלא לבד עדיף שמישהו מיקצועי יעשה את זה
    2,את 00 עושים רק 9.אחוז חמצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו