שיער דליל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דליל
    אנונימית
    23/04/2010

היי אני בת 15 , ויש לי בעיה קטנה..
    לפני חודשיים בערך גזרתי את השיער כי היה לי מלא שרוף אז הורדתי ממש הרבה , הבעיה זה שהשיער שלי דליל ברמות וזה גם אחת הסיבות שהסתפרתי ..
    אני עושה מחליק קבוע כל חפיפה כי השיער פשוט לא מסתדר לי .. יש לי סוג שיער גלי-מתולתל וניסיתי הכל וזה פשוט לא עוזר!
    השאלה שלי היא האם יש שמפו מיוחד שעושה את השיער חלק יותר , והאם זה שאני עושה מחליקים בקביעות משפיע על התארכות השיער? כאילו השיער מתארך יותר לאט ?
    תודה(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער דליל

הוספת תגובה

• שלום נוי

אנג'לה טטרו
    24/04/2010

נוי הרבה בנות בגיך סבלות מהבעיה הזו מפני שהם לא מרוצות מהשיער שלהם וחבל מעוד כי הנזק אחרי הוא יותר גדול ,יש כול מני סוגים של שמפו הייתי ממליצה לך לגשת למישהוא מיקצועי שיראה את השיער וימליץ לך ,זה לא אומר שהשיער יהיה חלק אבל יותר נעים למגע אולי תשקלי לקנות לך קרם לחות טוב ולהשאיר את השיער פזור וגלי ולא לעבור אם המחליק כל יום ואת תראי שתוך זמן קצר השיער יתחיל להשתפר ותרגשי שהוא אורך כי השיער לא ישרף ,בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו