שאלה דחופהה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופהה !
    עידית
    22/10/2007

יש לי שיער רגיל וקצת גלי והוקס של אידנדולה הוא היחידי שמעצב לי את השיער יפה והבעיה שכדי שהשיער יהיה יפה אני צריכה לשים כמות גדולה של וקס בשיער אבל הוקס עושה לי נשירה בשיער אז מה אתה ממליץ לי לעשות.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופהה !

הוספת תגובה

• עידית

רונן פלג
    23/10/2007

קודם כל תפסיקי עם הווקס...

אם את אוהבת את לאינדולה אז לה יש מלאה מוצרי עיצוב מעולים שיכולים אולי להיות אפקטיבים לשיער שלך ...

יש להם קרם לחות "בונה תלתלים" מעולה
    יש להם ג'ל רך שיכול מאוד לעצור לך .......

ייתכן אולי שהתספורת שלך לא מתאימה לך לכן הכמות שאת משתשת כל פעם גודלת עד כמה שאני יודע ומכיר במוצרים של אינדולה אין צורך בכמות גדולה של חומר על מת לקבל אפקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן

עידית
    23/10/2007

הוקס של אינדולה עושה לי מראה רטוב לאחר שאני מרטיבה את השיער האם יש קרם או משהו אחר שאני אוכל לשים אותו בשיער והוא ישאיר לי מראה רטוב ולא יפגע לי בשיער ויעשה לי נשירה.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו