טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער רגיל וקצת גלי והוקס של אידנדולה הוא היחידי שמעצב לי את השיער יפה והבעיה שכדי שהשיער יהיה יפה אני צריכה לשים כמות גדולה של וקס בשיער אבל הוקס עושה לי נשירה בשיער אז מה אתה ממליץ לי לעשות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את אוהבת את לאינדולה אז לה יש מלאה מוצרי עיצוב מעולים שיכולים אולי להיות אפקטיבים לשיער שלך ...
יש להם קרם לחות "בונה תלתלים" מעולה יש להם ג'ל רך שיכול מאוד לעצור לך .......
ייתכן אולי שהתספורת שלך לא מתאימה לך לכן הכמות שאת משתשת כל פעם גודלת עד כמה שאני יודע ומכיר במוצרים של אינדולה אין צורך בכמות גדולה של חומר על מת לקבל אפקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוקס של אינדולה עושה לי מראה רטוב לאחר שאני מרטיבה את השיער האם יש קרם או משהו אחר שאני אוכל לשים אותו בשיער והוא ישאיר לי מראה רטוב ולא יפגע לי בשיער ויעשה לי נשירה.?
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד