מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת צבע שיעררונית27/04/2010
שלום, ברצוני לברר , צבע שערי הוא חום כהה ויש לי בערך כ-30 אחוז שיער לבן האם אני צריכה צבע בסיס בנ וסף לצבע הרגיל שבחרתי? צבעתי כמה פעמים עם צבע בסיס וגם ללא צבע בסיס והזמן שבו השיער הלבן צמח היה אותו דבר לכן הפסקתי להשתמש בצבע בסיס מהי המלצתך?ועוד שאלה,צבעתי בצבעי אקסלנס של 10 דקות ולא הייתי מרוצה מהי הסיבה שהצבע לא כיסה את השיער הלבן למרות שמצוין שהצבע מכסה שיער לבן דרך אגב במספרה אמרו לי להשאיר את הצבע על הראש כחצי שעה כדי שהצבע יתפוס וכך עשיתי והצבע לא תפס טוב ,חזרתי לצבעים של וולה קולסטון ולקחתי צבע 7.77 שערי הוא חום כהה איזה צבע יצא לי לאחר הצביעה תודה רונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
קורן אריכא27/04/2010אני ממליץ לצבוע את השיער בגוון 4.0 [חום כהה] +חמצן 3% לחכות עם הצבע כ 30 דקות לאחר מכן לשטוף ותקבלי תוצאה מושלמת אין צורך לערבב מפני שהבסיס תופס לבן בצורה מושלמת בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)