מחליק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחליק
    לי
    29/04/2010

שלום אני לי ואני בת 10 אני התחלתי בגיל 9 לעשות פן ומאז זה ניהיה להרגל אבל פעם לפני שהתחלתי לעשות את הפנים היה לי שיער הורס ממש חלק וממש קטלני ונדיר אבל אחרי זה כאילו עכשיו השיער שלי ניהיה לעבה,מתולתל ובעיה לסדר אותו מה אני יעשה. אני יעשה הכל כדי שהשיער יחזור להיות כמו פעם .תגידו לי מה לקנות ואיפה ואני יקנה,מחכה לתשובה במהרה אני צריכה את התשובה להיום כי אני רוצה את זה לל"ג בעומר אז מחכה לתשובה
    אני רוצה שהשיער שלי יחזור כמו שהיה לי (בתמונה המצורפת זאת עם השיער שחור חום יש לה שיער כמו שהיה לי ואני רוצה שהוא יחזור להיות ככה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחליק

הוספת תגובה

• ..

מעיין
    29/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה יצאה ריקה. אז..

מעיין
    29/04/2010

לצערך ולצערי כי גם לי היה שיער כזה אפילו יותר חלק משל ללי(כמעט מלאכים)..
    השיער לא יחזור להיות כמו שהוא אף-פעם אפשר לנסות עם מסכות טבוות ועם להפסיק לגמריייייי עם כל הפניםם!! אבל עדיין כמו שהיה לא יהיה חבל שתחלת!!
    בכל מקרה פן מנפח את השיער וגורם לו להיות נפוח גם כשאת עם הפן והוא נהרס יותר מהר.. עצה קטנה אם כבר התחלת ואת רוצה להמשיך עם זה.. תחליקי את השיער.. ללאא!! לא החלקה יפנית ברזילאית וכל אלהה.. פשוט מחליקק לשיער פשוט וטוב.. יש של חברת wetline שהוא מעולה ואני משתמשת בו גם של קריוליס מעולה!!
    בכל מקרה המחליק מרכך את השיער שלך וכמה שהפן מנפח הוא מוריד את הנפח ונראה הברה אבל הרבה יותר טבעי :)
    מקווה שעזרתי :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו