מבקשת עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה!
    אור
    24/10/2007

אני צובעת בעצמי את השיערלצבע חום נחושת אדמדם. לאחרונה נראה לי הצבע כהה מדי לאחר הצביעה , וכדי להבהירו שטפתי אותו, לאחר שטיפתו במים ובשמפו, במיץ לימון + קמומיל. הנחתי לשיער להתייבש עם החומרים הנ"ל. השיער באמת התבהר קצת כתוצאה מפעולה זו, אבל אני חוששת שהבאתי על עצמי צרה גדולה: לאחר כל צביעה נוספת, השורשים לא ממש נצבעים ואחרי כמה ימים הצבע הלבן של שער השיבה נראה ובולט בשורשים. מה אני יכולה לעשות כדי לנטרל את התופעה הזו? (עלי לציין גם שאחרי כל חפיפה אני מורחת את השיער ואת הקרקפת במסיכה טובה). אודה לכם על תשובה מהירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה!

הוספת תגובה

• אור

זאב לוין
    27/10/2007

אור יקרה, ראש ושיער הוא לא סיר בישול והכנת מזון.
    כל החומרים האלה ששמת הם חומרים לאכילה, אין להשתמש אף פעם בלימון וכו' כיוון שלימון מכיל חומצה!!!!!!!!!!!!
    אני ממליץ לגשת למעצב שיער קרוב לביתך כדי שיעשה הבחנה מקצועית לשיער הטבעי והצבוע ויוכל להמליץ לך על צבע רצוי ומבלי לגרום לו נזק נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו