מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- help me ..כבר התייאשתי :\ניי24/10/2007
יש לי שיער מתולתל.
לפני חודש בערך הסתפרתי מדורג כזה ובזמן האחרון השיער שלי ניראה רע ובגלל הדירוג הוא גם מרובע כזה
אני כבר שוקלת לעשות פתיחת תלתלים כדי שהם יהיו יותר גדולים אבל אני נורא מפחדת שזה ינפח לי יותר את השיער ויהפוך אותו גם ליבש יותר כי הוא גם ככה יבש..(אבל אני יותר מפחדת שהוא יתנפח)
תוכל לתת לי טיפ קטן מה לעשות?
ומה ניראה יותר טוב?
הפתיחה לאורך זמן או הפתיחה לזמן יותר קצר?
האם אחרי פתיחת תלתלים (אחרי זמן מסויים) השיער יחזור בדיוק למה שהיה או שלא?
בבקשה תענו לי זה ממש ממש ממש חשוב!
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזו שהתיאשה חח
קרן24/10/2007חברה שלי עשתה פתיחת תלתליים וייצא לה ממש יפהה..
איך הייתי מתלהבת לראות אותה מפזרת ת'שיערר הוא ממש השתנה לה..
היה לה שיער מנופחח ותלתלים סגורים סגורים ולא כ"כ אהבתי את זה..
אבל כן אחריי תקופהה השיער חוזרר לעצמוו לאחר חציי שנהה
ואני כן ממליצה לך כי ראיתי והתלהבתי ואני לא אחת שמתלהבת מכל דבר.
אבל רק שלא ימליצו לךך במספרה על -מתיחת-תלתלים אל תעשי את הטעות שעשיתי.
רציתי פתיחה עשו לי מתיחהה וזו טעות חיי זה הרס לי את השיער
בהצלחה בובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי אתמול+שאלה קטנה
ניי25/10/2007אני ממש מרוצה ^_^
תודה
ואגב אמרו לי שאסור לי לחפוף במשך 4 ימים..
והשאלה שלי זה אם מותר לפחות להרטיב אחרי הפתיחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף שלא
רונן פלג25/10/2007של איזה חברה עשית ? לכל חברה יש הוראות שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)