מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה התחלתי להקריח כ"כ מהר?פרי07/05/2010
שלום כולם
אני בן 27 והתחלתי כבר לפני שנתיים לאבד בהדרגה כל פעם מעט שיער.
קצת שיער במקלחת קצת על החולצות על הסדין וכו
לא התייחסתי בהתחלה כי לאבא שלי וסבא ובכלל במשפחה לכולם יש שיער מלא גם לסבא שלי בן 86 ושיהיה בריא עדיין בעל רעמת שיער רצינית ביותר
השאלה שלי מה באמת עוזר?
אני רוצה אם כבר לשחק בטוח וללכת רק על תרופות מוכרות ומוכחות.
מה לקחת וכמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע לגבי כל תרופה
לורי08/05/2010אבל מאז שאני לוקח את הפרופסיה וזה כבר חמישה חודשים עכשיו זה משפר את המצב.
היה כבר מצב שהייתי משר שערת יותר מהכלב ונבהלתי בהתחלה חשבתי שזה משהו מתוך הגוף איזו מחלה פנימית או משהו רע אחר.
הלכתי לרופא הוא רשם לי פרופסיה ואשכרה מאז יש שיפור
לא נושרות לי בכלל שערות ולמרות שיש עוד חודש עד שזה אמור להגיע למקסימום תועלת אני שם לב שהנשירה הפסיקה לי לגמרי.
אל תתיאש בקיצור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לורי
אנג'לה טטרו09/05/2010תודה שהגבת לפעמים דבר כזה יכול לעזור ,עדיף מאשר להוציא אלפי שקלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרי
אנג'לה טטרו09/05/2010אני מבינה את הדעגה שלך לצערי אני שומעת את זה הרבה ,אני מציעה לגשת לרופא המשפחה לפני כל טיפול שהוא ימליץ לך לפי בדיקת הדם בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)