מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שנהרס והפך להיות בעייתיאני07/05/2010
שלום רב!
במשך שנים רבות היה לי שיער מלא, בריא וחלק-גלי. בשנה האחרונה (כיום אני בת 22) השיער שלי השתנה מאוד לרעה. הוא הפך להיות יבש ומקורזל. הוא אומנם עדין מלא, אך כעת בגלל הקירזול והיובש הוא מתנפח ונראה מאוד רע (אפילו הסתלסל מעט )-:), כך שאני נאלצת לאסוף אותו ולא יכולה להרגיש חופשי ללכת איתו פזור. אציין כי בשנה האחרונה שיערי היה לרוב אסוף עקב המצב הנוכחי, שכן חשבתי שזה יהיה רק מצב זמני וששערי פשוט מושפע משינוי האקלים בארץ.
אציין מס' דברים חשובים:
1. אני אומנם כעת לפני תספורת, אך גם לאחר תספורת טובה, שיערי נוטה להיות בעל קצוות יבשים ומפוצלים.
2. אני משתמשת במסכות שיער וגם בחומרים טבעיים כמו שמן זית, אך אילו לא מועילים כלל וכלל.
3. לגבי דילול השיער- בעברתי נהגתי לדלל, אך דילול זה היה גורם לקצוות שערי להתפצל ולהתייבש.
4. אני לא משתמשת ביום-יום בקרמי שיער למיניהם. למעשה, אני אפילו דיי נגד השימוש בהם מהסיבה הפשוטה ששיער הקרקפת שליי נוטה להיות שומני גם ללא שימוש בקרם והשיער מקבל צורה ותחושה מוזרה אחרי מריחת הקרם (וזאת לאחר שניסיתי להשתמש בסוגים שונים של קרמי שיער).
5.לא עברתי החלקה ואני לא מגהצת את השיער או עושה פאנים למיניהם ביום-יום.
6. השמפו שהכי טוב לשיער שלי מאז ומתמיד היה פאנטן, אבל כיום אפילו הוא לא עוזר ולא משפר את מצב שערי...
בקיצור, אני ממש אובדת עיצות. רציתי לדעת בבקשה האם ישנן טכניקות וחומרים (לא כימיים) לשיפור והבראת מצב שערי? האם קיימים ויטמינים או תוספי מזון שמשפרים את בריאות השיער?
מודה לכם מראש על התגובה ומתן העזרה,
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
זאב לוין09/05/2010אני קודם כל ממליץ לך לעשות בדיקות דם כדי להבדוק האם כל הויטמינים הדרושים נמצאים בגופך
במידה אם כן, עליך להסתפר פעם ב3-4 חודשים כדי לשמור על הקצוות יפוים ולא מפוצלים, כמו כן אני ממליץ להשתמש בשמפו ומסכה מקצועיים (ולא שמן זית) לפי סוג שיערך
מומלץ בחומרים של וולה sp אלה מוצרים נהדרים לשיער, שיכולים לשפר לך את מצב שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)