טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי אני בת 15 , באופו כללי השיער שלי בריא ומלא, חזק, אני משתמשת בקרמים ובקיצור השיער עצמו בריא. הבעיה שלי היא שהוא דליל מאוד באזור שמעל הגבות לצדדים, איפה שלגברים יש מפרצים, זה תמיד היה ככה, אז תמיד הלכתי עם שיער מפוזר עם שביל באמצע, אבל כשאני אוספת אותו לקוקו או סתם משבשבת את השביל באמצע נחשף לי אזור מאוד דליל . יש דרך טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היתי ממליצה לך לגשת לרופא המשפחה ,לפעמים חסר לנו בגוף וטעמנים מבלי שאנו מודעים לכך בכלל ובדיקת דם פשוטה יכולה לעזור . ובקשר לקרמים שאת מישתמשת רצוי לא להתקרב לאזור הכרקפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד