עיצוב שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצוב שיער
    דוד
    05/06/2010

עיצוב שיער יש לכם המלצה על ווקס או קרם או דאס או לא יודע לעיצוב שיער אבל משהו מקצועי !
    במיוחד להירועים וכאלו ... לא משנה איזה סוג מראה רטוב מלא ברק טבעי לא יודע מה אבל מוצר שהולך חזק .....

תודה רבה!! :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב שיער

הוספת תגובה

• שלום שי

אנג'לה טטרו
    06/06/2010

יש מוצר מעולה לשוורצקוף תריל,פיבר גאם ג'ל מסטיק .מומלץ להשיג במספרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

דוד
    07/06/2010

יש תמוצרים האלו באינטרנט פרטים על המוצרים האלו ?
    כי פעם ראשונה שאני שומע על השמות האלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשי

קורן אריכא
    08/06/2010

אני ממליץ לך להשתמש בווקס שנקרא טי-טרי-שייפר שהוא מצויין לשיער ברמה הכי גבוהה בעולם ,יש לך מידע באינטרנט בהצלחה קורן ונאוה מעצבי שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורן

דוד
    08/06/2010

קודם תודה רבה לך!!

אתה מדבר על החימר לא ? טרי-שייפר של פאול מיטשל ?
    אז זה לא ווקס ? כי ווקס בדרך כלל נותן מלא ברק ללא ?

כי ניראה לי תאמת שמה שהכי מתאים לי לשיער זה מוצר אולי כמו חימר אבל עם מלא ברק
    כי תאמת אני משתמש ככה לפעמים לא קבוע בחימר של לוריאל פליי בול אני לא רואה איזה משהו מיוחד .. המוצר הזה נותן לי לעצב תשיער טבעי אבל המוצר זה למראה מאט אבל תאמת המוצר מאוד חלש כזה הוא לא מעצב חזק .... אני עם מים יוכל לעצב אותו עיצוב אולי קצת פחות קיצר אני לא רואה משהו מיוחד! יש לי גם שיער מאוד חלקק למוצר שעלה כולכך הרבה 100 שקל סתם דוגמא אני שואל אנשים איך השיער אומרים לי יפה רגיל קיצר אין משהו מיוחד! תקח בחשבון שהמוצר עולה פי הרבה מרגיל ותאמת אני משקיע ואני רוצה לקבל תוצאות מבין ...
    אבל גם מוצר שהוא יקר ההיתרון במוצר שהוא הורס כמה שפחות תשיער ואין הרגשה של חומר עלה שיער שזה גם היתרון ....

אז מה אתה אומר על חימר טי טרי זה גם למראה מאט ? הוא שהוא נותן קצת ברק ?
    אולי מה שניראה לי הכי מתאים זה אולי מראה רטוב אבל טבעי כזה.. לא כמו קרם ...
    או שמוצר כמו חימר אבל שנותן מלא ברק....

תודה רבה :]]]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו