הארכת שיער בחרוזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת שיער בחרוזים
    ליאת
    05/06/2010

לאחר תלאות רבות שעבר השיער שלי,ביניהן:דילולים,קיצוצים,צביעות ופתיחות תלתלים, החלטתי להפסיק עם הכל ולתת לו לצמוח. הבעיה היא שהוא בקושי צומח חצי ס"מ בחודש ואני לא יכולה לחכות.
    כעת השיער האמיתי שלי הוא באורך 7 ס"מ וכל השאר זה זוועה.
    השאלה היא האם שיטת ההארכה בחרוזים פוגמת בשיער בכך שהיא יוצרת ראסטות או קשרים, או בכל אופן אחר?האם זה מומלץ?
    אני אשמח אם מישהי שעשתה תוכל להמליץ ולספר לי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארכת שיער בחרוזים

הוספת תגובה

• שלום ליאת

אנג'לה טטרו
    06/06/2010

אני חושבת שכדי שתבדקי את עניין החרוזים אני אישית לא משתמשת בהם אולי כדי שתבדקי אופציות אחרות .כדי להתייעץ אם מעצב שיער שמתמחה בתוספות שיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• --י

הגר אוחנה
    14/06/2010

אני עושה תוספות בחרוזים כבר קרוב ל -4 שנים
    השיער שלי שרוף מהבהרות וצבעים וגזרתי את רובו
    אני ממליצה לך ב חום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת

קורן אריכא
    15/06/2010

עדיף לעשות את שיטת החרוזים אשר היא לא פוגעת בשיער כמו שאר התוספות .
    את מוזמנת אליי לסלון על מנת לקבל ייעוץ לגבי התוספות בחינם. נשמח לראות אותך בין לקוחיתינו קורן ונאוה מעצבי שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו