שלום, אשמח אם תעזרו לי .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אשמח אם תעזרו לי .
    לינוי
    14/06/2010

יש לי שיער מאוד נפוח יבש ובעייתי .
    הוא אינו מתולתל או חלק.. הוא נוטה לכיוון גלי. אם אני מסדרת אותו עם המון ג'ל קרם ודפיוזר אז הוא מקבל צורה (מתולתל) .
    אבקש את עזרתכם בעניין, השיער שלי מאוד בעייתי.. הוא מתנפח כעבור דקות ספורות מרגע החפיפה והוא גם יבש מאוד ובעל קשרים רבים.(כעבור החפיפה אני מסתרקת ואחרי 5 דקות הוא מתנפח והקשרים "חוזרים" כאילו שבוע לא הסתרקתי).
    הנני משתמשת בשמפו ובמסיכה הנכונים לשערי ושום דבר לא עוזר!
    הספר שלי המליץ לי על החלקה יפנית(חוץ מזה שאני מסתפרת פעם בחצי שנה ).... אך אני רק בת 17 ואני חוששת שזה ייפגע בשערי. מצד שני נמאס לי לסבול!!!!
    אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אשמח אם תעזרו לי .

הוספת תגובה

• לינויי

קורן אריכא
    16/06/2010

אני ממליץ להשתמש במסכה של שוורצקוף לשיער לשיער יבש ובנוסף להשתמש בקרם לחות של "פול מטשל" על מנת להוריד את הנפח של השיער ,אשמח אם תגיעי אליי למספרה על מנת שנוכל לאבחן את שיערך וכן אני הייתי ממליץ לעבור החלקה צרפתית של" לוריאל" על מנת שהשיער יהיה חלק טיבעי .תוצאה שיער מדהים ,מלא ברק,רק כמשי,ולא מתנפח ההחלקה מחזיקה כ-7 חודשיים ולחדש שורש כל 7 חודשיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו