מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלונד- כ"כ יפה אך הורס- עזרה דחופהדפנה14/06/2010
עשיתי פסי פלטין על השיער שלי שהוא בצבע חום כהה ובפעם הראשונה השיער לא נהרס. אלא מה? שהספרית "החכמה" עשתה לי בפעם השניה עוד גוונים, במקום רק "שורש" ואז התחיל השיער להיקרע בצורה היסטרית. נשירה היסטרית של הפלטין בבית, חתיכות קרועות מאחורה ומקדימה,מה גם שצריך להילחם על צבע הפלטין ולשים פעם בשבוע שמפו סילבר......אחרת נהיה צהוב ביצה גועלי.
אבל מה- שאני עם פן כולם מסובבים את הראש ואומרים- דפנה איזה שינוי ! מהמם לך בלונד. ניסיתי להשתמש ב- מסכה של שיסדו, קרסטס, הזרקת קארטין לשיער ומה לא. זה לא עוזר. האם מישהו כאן מוכן להסביר לי למה לבת דודה שלי עם אותו גוון שיער יש בלונד פלטין והוא יושב מצוין לא נע ולא זז לא נקרע ולא משנה צבע??? מה קורה כאן? ואיך אמשיך להילחם על הבלונד דקה לפני שאני חוזרת להיות ברונטית משעממת (ובדוק שחבר שלי משקר שהוא אומר ששחור יותר יפה- הוא לא רוצה שיסתכלו עליי.....ממזר) מה אני עושה????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדפנה
קורן אריכא16/06/2010ככל הנראה שהפעולה שעשו לך היא פעולה לא נכונה. אני ממליץ לא להתעסק עם השיער לשים מסכה+שמפו לשיער יבש של שוורצקוף על מנת לשפר את מראה השיער .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)