עיצוב שיער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצוב שיער מתולתל
    מתולתלת:)
    24/06/2010

שלום לכם,
    יש לי שיער מתולתל שאורכו הוא עד הכתפיים (מצב רגיל).
    לאחרונה יש לי גדילה חדשה בחלק האחורי והתחתון של הראש (קרוב לעורף) וזה כנראה גורם לשאר התלתלים באיזור להתכווץ ולא להימתח בהתאם לשאר השיער... המראה כמובן מגוחך...
    איך ניתן לטפל בזה? ובאופן כללי- כיצד הייתם ממליצים לי לסדר את השיער בכל בוקר.. כיום אני משתמשת בקרם לשיער של style (צבע צהוב) שאני מאוד מרוצה ממנו (חוץ מהשלב הנוראי שהשיער שלי נמצא בו כרגע) אך הוא "משכיב" לי את השיער והייתי רוצה שהתלתלים יהיו יותר נפוחים\גדולים.. מלאי חיים...

אנא עזרתכם בפתרון מתאים ובטיפים לסידור השיער..
    המון תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב שיער מתולתל

הוספת תגובה

• מתולתלת

זאב לוין
    29/06/2010

קשה לי לענוות לך בלי לראות מצב השיער
    אבל אם את מרוצה מהקרם אזתמשיכי להשתמש בו לפי תיאור תלתלים שלך אני חושב שאת צריכה לעבור ריענן של ת"ס וזה יתן לך מראה מדליק של תלתלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למתולתלת - עזרה.

נורית
    01/07/2010

הי, בבקשה הייתי רוצה לדעת היכן את רוכשת את המוצר לשיער של style ? כמו כן מה שמו המדוייק של מוצר זה? תודה.נורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• style

מתולתלת:)
    02/07/2010

סטייל נמצאים בכל מקום :) בסופרים.. פארמים למיניהם...
    אני משתמשת בבקבוק הצהוב.
    אגב לסטייל יש מלא מוצרים לשיער.. אבל לא ניסיתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו